sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kuinkas sitten kävikään?

Sunnuntaiehtoota!

Viikonloppu on mennyt siivillä. Meneehän se, kun nukkuu aamuisin liki kymmeneen (paitsi en tänään) ja siihen päälle kaupungilla viilettämistä, pitkiä metsälenkkejä, elokuvaa, saunomista... 

Löysin eilen Jyväskylässä haahuillessani helmen ihan keskustan paraatipaikalta kauppakadun ytimestä: Maru second hand -liike! Tampereella on jo vuosia suosikkini ollut Tammelan torin lähistöllä sijaitseva vastaavanlainen putiikki Kaunotar ja Kulkuri sekä mulle uusi tuttavuus, Aleksis Kivenkadulla sijaitseva LumindoLife.




Kun kierrättäminen muutenkin on lähellä sydäntä, on hyvien ja laadukkaiden vaatteiden ja kenkien kierrätys vieläkin lähempänä :)
Kiva, että Jyväskylässäkin nyt omansa tämmöisiä tuotteita tarjoava kauppa.
Sovittelin vaikka ja mitä, mutta vaatteita ei oikein omaan tarpeeseen löytynyt. Toisin sanoen, kun mitään tarvetta ei ollut, en sitten alkanut sellaista keksimäänkään ;) Sen sijaan ostoslistalla olleet talvikengät löysinkin kenkäkaupan sijaan Marun hyllystä.

No mutta... entä jos sattuu siivotessa löytämään vanhan tapettikirjan??!! Ja sitten vielä kun silmiin osuu rikkoontunut helminauha ja lasipurkillinen vanhoja pitsin pätkiä... se on menoa se. <3




Instassa vierailleet ovat jo panneetkin merkille mun uuden intoilun, pienten mekko- ym. vaatetaulujen näpräämisen.
Kun viime maanantaina pääsin hyvään alkuun, eihän hyvään vauhtiin ehtinyttä luomisvimmaa kannattanut alkaa suitsia. Mekkoja onkin putkahtanut ilmoille jo useampi.
Ensimmäisen tuotos on aina jonkinlainen prototyyppi. Ensimmäinen. The first one.




Seuraavana iltana sille jo syntyi kaveri, sitten oli vuorossa villapaita pipoineen ja nahkahanskoineen.





Tänään ajattelin, että jos ihan pikkasen, vähän vaan. Tuli mekko, sitten toinen. Sitten essu ja villapaita, joka jäi vielä kuvaamatta, kun sen varalle on vielä vähän suunnitelmia..






Tätä se sitten on, kun homma lähtee lapasesta tai mopo karkaa, niinkuin ihana ystäväni Maitolaiturilta instassa vinkkasi :)) Mutta niin ihanaa.
Keittiönpöytä... näkisittepä :D :D


Ellis



16 kommenttia:

  1. Voi että miten suloisia mekkoja, essuja ja villapaitoja. Olet kyllä niin näppärä!

    VastaaPoista
  2. Nämä pikkutaulut ovat kyllä niin ihania! Samalla kun syntyy kaunista tulee hyötykäytettyä ne pienimmätkin kangas ja pitsitilkut, kierrättämistä ihan parhaalla tavalla. Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Sepä se hyvä onkin, että saa pikkutilkuillekin käyttöä. Aina niitä silti jää enemmän kuin mitä tulee käytettyä... ehtymätön "luonnonvara" :D
      Mukavaa viikon jatkoa sinnekin!

      Poista
  3. Aivan ihania tauluja olet tehnyt!
    Ja hienoa, kun saa kangas jämät ym. hyötykäyttöön.

    VastaaPoista
  4. Huippuja! Tuo farkkuessu on liikuttava!

    VastaaPoista
  5. Ooh,mitä ihanuuksia sulla taas on:)

    VastaaPoista
  6. Oi, niin ihana idea ja toteutus! Mulle tuli heti mieleen omat tytöt pieninä farkkumekoissaan ja mummin kanssa askartelemissaan puisissa helmikoruissaan =D
    Voi miten kivoilta nuo näyttäisivätkään lastenhuoneen seinällä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku <3 ihana mielikuva nuo omat tytöt askartelemassa :)

      Poista
  7. Onpa kiva idea! Niin suloisia tauluja!

    VastaaPoista