maanantai 21. marraskuuta 2011

Messupuoti Wirberry & Ellis

Pieni kooste Tampereen kädentaitomessujen parhaista paloista.
Mukana seikkaili Viipi, jonka ihanat pipot vietiin käsistä - suosiota keräsivät myös Viipin suloiset pellavamekot ja muut ihanuudet. Lauantain kääntyessä iltaan oli Elliksenkin kassihylly tyhjentynyt, essut ja muut farkkujututkin saivat kivasti kyytiä.

Aivan ihana kohtaaminen sattui lauantaina, kun edellisvuoden messuilta itselleen oman farkkulaukun löytänyt asiakas tuli varta vasten vielä kiittämään vuoden takaisesta löydöstään. Hän muisteli empineensä, mutta päätyi sitten kuitenkin hankkimaan kassin. Yksi asiakas halusi pukea ostamansa essun saman tien päälleen... oli kiva katsoa, kun rimpsuessu katosi iloisena ihmisvilinään :)
Muitakin ihania kohtaamisia sattui...sympaattisia, kannustavia ihmisiä. Osa päätyi ostamaan jonkun tuotteen itselleen tai lahjaksi, osa oli muuten vaan ihmettelemässä, fiilistelemässä ja tuomassa meille hyvää mieltä positiivisella palautteellaan.

Mutta nyt messukuulumisiin...


Jokainen arvonsa tunteva liikeyritys haluaa panostaa ulkoasuunsa. Niin mekin. Kukapa näin kutsuvaa kylttiä voisi ohittaa??
- Ei kukaan!!


Hiukan väsyneet mutta sitäkin onnellisemmat puodittaret... Viipi ja Ellis.



Kassakoneemme:


Raskas työ vaatii ehdottomasti jakkarat, samanlaiset kuinkas muuten...

Jakkara in action...



Yritysjohtoa korkeimmasta päästä... tässä markkinointipäällikkömme ihana Raila, joka huolehti (ja huolehtii aina muutoinkin) siitä, että tuotteet saivat sille kuuluvaa (ja näkyvää) huomiota :) Kiitos Raila <3



Puotimme välittömässä läheisyydessä sijaitseva kiva pieni lounasravintola...



Ja sitten itse asiaan... puotimme antimiin. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme korkealaatuisia, yksilöllisiä ja uniikkeja ihanuuksia, jotka on lämmöllä ja rakkaudella valmistettu. Kaupanpäällisiksi tulee aina vähintään kassillinen höpötystä, naurua ja kiitollisuutta.
Unohtamatta tietenkään ystävällistä palvelua :))

Tässä joitakin luomuksia...














Parasta messuilla oli tavata ihania,samanhenkisiä ja sydämellisiä ihmisiä ja saada tehdä heitä onnelliseksi kädentöillään. Ja tietenkin saada viettää viikonloppua mahtavassa seurassa!
Myös mukavat pöytänaapurit ja esteetön näkymä suoraan edessä olevalle päälavalle, sekä vieressä sijainnut messukahvila lisäsivät ennestään hyväntuulista, rentoa ja mukavaa tunnelmaa.
Nyt vuorossa parin kotiinjääneen tilauskassin viimeistely ja paluu arkeen, toisin sanoen siivoamaan ja pyykkämään... nämä hommat ovatkin olleet totaalisen hunnigolla messuhössötyksen takia.

Mutta... ensi vuonna on taas sama pöydänkulma varattuna Wirberry & Ellis -puodille :)

Näihin messukuviin ja -tunnelmiin,

Ellis <3

12 kommenttia:

  1. Ihana postuas messuilta, varsinkin Wirberry&Ellis-puodista. Täytyykin ensi vuonna tulla paikalle täältä Espoosta.

    Mukavaa Viikonalkua Ellikselle, muista Levätä!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että oli onnistuneet messut! Mä näinkin sut siellä... :) mutta olipa teidän puodilla(kin) niin paljon ruuhkaa, etten pääsyt hihasta vetämään. Tyydyin siis vain hieman salaa ihailemaan kauniita tuotteitanne ja tietysti teitä myyjättäriä! ;D Ehkä sitten ensi vuonna...

    VastaaPoista
  3. Kuulostaapa tosi kivoilta messuilta. Jos olisi asuinpaikan suhteen ollut mahdollista tulla paikalle, olisinpa saattanut tulla nykäisemään hihasta ;)
    Valtavan ihania nuo Sinun ompelemat kassit!!

    VastaaPoista
  4. maiju: Kiitos ja lämpimästi tervetuloa ensi vuonna!!
    Yritän levätä, mutta messuilta jäi päälle joku kumma virtapiikki, joka kyllä kummasti laskee heti, jos sattuu vaikka vain vilkaisemaan jotain kodinkonetta, kuten pyykkikonetta tai imuria... :)
    Mukavaa viikkoa sinullekin!

    Liina: Voihan nenä, kun ei tavattu! Tungos oli kieltämättä messuilla aikamoinen, varsinkin lauantaina.
    Mutta ensi vuonna tulet kyllä nyppäämään hihasta! Tai huudat oikein kovaa ja korkealta, niin mä tulen moikkaamaan sua.

    Hyvä Mieli: Kivat olikin - messut siis. Oli Anu Harkki, Strömsön (ihanaihana) Matias Jungar, jukka Rintala upeiden luomustensa kanssa... ja tietenkin Wirberry & Ellis :))
    Kiitos kovasti - kiva kun tykkäät kasseista!

    VastaaPoista
  5. Kiva osasto ja kivat tytöt ihanine tuotteineen. Ensivuonna taas tullaan ostoksille:))Mukavaa joulun odotusta.

    VastaaPoista
  6. Voi ihanuus!!!

    Mahtavaa olsi ollut putiikissanne piipahtaa...☺

    On pitänyt jo pitkään kysyä, että onko tuo sivupalkissa ekana oleva kassi myytävänä....vai joko on myyty...olisin halukas ostamaan kesäkassiksi...☺

    Jos myyt sen niin viitsitkö vastata minun meiliin.

    irmastiina@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Taina: Kiitos kiitos :)) Mukavaa, kun ystäväsi kanssa poikkesitte puodille - ja ilman muuta ensi vuonna nähdään uudelleen!
    ihanaa joulun odotusta sinne kans!

    Irmastiina: Kiitos ihana ystävä:)) Sivupalkin kassi on oma ja kovassa käytössä... ei siis mikään uutukainen enää...

    VastaaPoista
  8. Ihana katsella puodin tunnelmia täältä ja kuulla messukuulumisia, kun en päässyt paikalle. On kyllä hauska katsella noita sinun farkkutaideteoksia. Itsekin kun väännän farkuista kaikenlaista, niistä riittää niin moneen. Ensi vuonna sitten kyllä ihan varmasti olen nykimässä hihasta:)

    VastaaPoista
  9. Elina: Oot ihan oikeassa, farkku on kyllä moninainen materiaali ja se on hauskaa, miten sitä löytää jokainen omanlaisensa tavan ja tyylin työstää sitä (tai ylipäänsä muitakin käsitöitä tehdessä), jolloinka siihen tulee juuri se oma kädenjälki :)
    Kiva, ensi vuonna tavataan!!

    VastaaPoista
  10. Teillä ollut kivaa messuilla..mahtavaa! Ja ihania juttuja pöydän täydeltä!
    suloista lauantai iltaa ystävälle!

    VastaaPoista
  11. Ihanalta näyttävät kuvatkin teitin herkkuosastolta :)) Ja paikan päällä oli vieläkin ihanampi kun sai hypistelläkin.
    Kiitos ihanasta essusta, siitä tuli samalla kertaa ihan mun suosikki kotivaate :) ja ihan kaikille sitä on jo esitelty.
    Ensi vuonna taas uudelleen tullaan ostoksille :))

    VastaaPoista
  12. Kirsikka: Oli tosi mahtavaa :)) Kiitos ystävä, ihanaa sunnuntai-iltaa sinne!

    Katjuska: Kiitos, ihanaa oli meillekin, kun saatiin noin huippumukavat ystävykset sinne meidän puotiin - vieläpä useampaan otteeseen :)
    Kiva kuulla, että essu on ollut mieluinen!
    Ja kyllä... mekin ootetaan teitä taas ensi vuonna :))

    VastaaPoista