tiistai 13. joulukuuta 2011

Fanfaari



Tattadaa... joululahja-arvonta on suoritettu. Kiitos kaikille osallistuneille - laitoitte taas niin kivoja kommentteja :)



Onnettareksi -tai tässä tapauksessa onneksi- kaappasin hellan edestä nuoren miehen, joka leipoi joulutorttuja koulun kahvilaan huomiseksi :)




Tehokkaan sekoittamisen jälkeen hän nosti silmät tiukasti kiinni yhden lappusen, josta paljastui...... Päivi!
Onnea siis Päivi :))



Olin jo varannut kuoren valmiiksi postitusta varten, mutta nyt palkinto jääkin sen verran lähelle, että Itellan palveluja ei tarvita. Tervetuloa Päivi iltalenkkeilemään tänne päin, kunhan ehdit... paketti odottaa :)

Kivaa jouluun valmistautumista kaikille, mulla on sellainen motto (tässäkin asiassa), että pikkuhiljaa hyvä tulee. Muuten en ehtisi - ja ainahan on onneksi olemassa viimetippa. Se pelastaa joulun (ja monen muun asian) tänäkin vuonna!

Nyt nukkumaan... huomenna pitää taas jaksaa aamulla aikaiseen ylös...

Ellis

4 kommenttia:

  1. Kiitos, täytyypä käväistä!
    Kiitos nuorelle miehelle oikean lapun nostosta, vaikka vähän häirikkötekstaria hälle laitoinkin ;) - vahingossa kuitenkin - selvennykseksi muille :)

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle...upea palkinto! Ja Ellikselle suloista keskiviikkoiltaa...minä huomenna matkaan Helsinkiin :))

    VastaaPoista
  3. Päivi: Paketti odottaa...

    Irmastiina: :)

    Kirsikka: Kiitos ystäväni! Sitä samaa toivon sinulle - ja tervetuloa taas kotomaan kamaralle piipahtamaan, toivottavasti vietät ihanan Suomi-reissun :)

    VastaaPoista