sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Terveisiä kaukaaPieni kylä, Ao Nang, otti meidät vastaan parin vuoden jälkeen kuin vanhan ystävän. Niin paljon mahtuu kahteen viikkoon, kuin pieni elämä.
Kiireettömyys ja oleminen, ajan kuluttaminen tekemällä tai tekemättä - miten vain sattui tuntumaan.
Välillä mentiin koko porukan (viisi) voimilla, välillä kuljeskelin itsekseni tai vain lojuin rannalla ananas suupielessä. Jokaisen loma sai tuntua juuri sellaiselta kuin kukin sen halusi tuntea ja kokea.
Ihanat ihmiset, liikuttavat jälleennäkemiset.
Herkulliset ruuat, raikkaat hedelmät, kahvilat.
Hyvien kirjojen maailmaan uppoutuminen... ehkä paras koskaan lukemani kirja "Laulaisin sinulle lempeitä lauluja" oli yksi liikahduttava elämys sinänsä. Sain uppoutua siihen rauhassa ja antaa sen kuljettaa minua maailmoihinsa. Siksi se kai niin osui ja upposi.Voimaannuttavaa valohoitoa, lämmintä ja aurinkoa. Rankkasadetta ja hyvän onnen paperilyhtyjä. Paljaat varpaat ja kahden viikon sukattomuus.
Kunpa voisin välittää tänne sen hyvän olon tunteen ja valon, jonka sain kokea tähän pimeimpään aikaan... ehkäpä kuvat kertovat jotakin, mihin sanat eivät riitä.

Kuten aina, tälläkin kertaa yksi ihana hetki oli kotiin paluu. Kun huomaa, että alkaa kaipaamaan oman elämänsä ympyröitä ja kotia ihan fyysisenä paikkanakin - saati omia lähimpiä ja ystäviä - on loma tainnut tehdä tehtävänsä.

Bloggaamista ja teitä ihania ystäviä täällä myös aloin jo kaipailla... vaikkakin kävin muutamia kertoja kurkkaamassa hotellin koneella iltapäivälehtien lisäksi pikaisesti blogimaailman kuulumisia, päätin ottaa lomaa tästäkin, jätin oman koneen lepäämään ja lomailemaan kotiin.

Huomenna vedän untuvat päälle ja pipon korville ja heitän repun selkään. Sinne on jo pakattu pienet, tärkeät tuliaiset <3


Näihin kuviin ja tunnelmiin,
Ellis

PS. Oikein hyvää alkanutta vuotta 2012 ihan kaikille <3

10 kommenttia:

 1. Ihanalta kuullostaa lomasi! Tervetuloa takaisin arjen pyöritykseen. Kyllä tuollaisia irtiottoja arjesta tarvitaan!

  VastaaPoista
 2. Tiedän nuo fiilikset! Valohoito ei tekisi pahaa, etenkään tuossa ympäristössä nautittuna!
  T

  VastaaPoista
 3. Nämä terveiset toimivat, kiitos! Ja kyllä näitä odotettiinkin ;) + aion palata näihin kuviin ja tekstiisi vielä monta kertaa ja fiilistellä ja mielikuvitella äänet, tunnut ja tuoksut mukaan.
  Pidähän muuten peukkuja, meidän mukamas jo varma majoitus ens kesän reissulle ei olekaan vielä selvä - meitä on yksi liikaa :o Mut asiaa selvitetään vielä. Jännittää!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa tänne pakkasiin! Aivan ihania tunnelmakuvia ja jos ei noissa maisemissa ja olemisen kiirettömässä tekemättömyydessä pääse rentoutumaan, niin ei sitten varmaan missään.

  VastaaPoista
 5. Oi mitä kuvia.
  Voin kuvitella kaikken, mistä kerroit...ihanaa.

  Mutta minustakin on mukavaa, että olet palannut. ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos terveisistä!
  Olipa hienoja kuvia ja tunnelmaa.
  Ao Nang on lempikohteemme Thaimaassa.
  Ihana fiilistellä ja muistella menneitä matkojamme siellä.
  Varsinkin kun oma matkamme Taikamaahan on edessä. Perjantaina lennähdämme kuukaudeksi lämpimään Khanomiin täältä winterlandiasta.

  VastaaPoista
 7. Marita: Sitä se olikin :) Tänään se paluu arkeen taas tapahtui... ei paha. Kiva oli taas nähdä töissä lapset ja ihanat työkaverit :D Mutta ihan samaa mieltä olen, että irtiotot on tuikitarpeellisia!

  Maitolaiturin Kyllikit: Valohoitokuuri toimii kyllä tuommoisen pitkän syksyn jälkeen... ja mikäs sen kivempaa, kuin palata valkoiseen maailmaan... täälläkin on nyt paljon valoisampaa kuin lähtiessä, kun lumesta ei ollut vielä tietoakaan.

  Viipi: Kiva, että toimivat :D
  Ja voi, pidän kyllä kaikki peukut ja varpaat pystyssä, että se ihanalta ja idylliseltä kuullostava majoitus onnistuu! Onneksi asioilla on taipumus järjestyä - ja luulisi, ettei se voi olla yhdestä kiinni... toivotaan parasta!

  Elina: Kiitos :D
  Ja ihan totta, kyllä tuolla väkisinkin hiipii lomafiilis rauhoittamaan kiireisimmänkin mielen.

  Irmastiina: Kiitos <3 kiva kuulla!

  ida: Kiitos :D
  Minustakin Ao Nang on lumoava paikka, vaikken muualla Thaimaassa ole lomaillutkaan, mitä nyt päivän reissuja tehnyt tuolta käsin.
  Ihanaa tulevaa matkaa ja lomaa teille sinne Khanomiin myöskin!
  Kyllä se vaan niin taitaa olla, että siihen maahan kun kerran menettää sydämensä, on sinne vaikea olla palaamatta...

  VastaaPoista
 8. Oi-joi, ihania kuvia. Tulispa jo kesä =o)

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa että sulla on ollut kunnon lepoloma...kauniita kuvia matkaltasi. Ihanaa että olet kotona taas <3

  VastaaPoista
 10. Hanna: Kiitos - ja sanopa muuta... Täällä pyryttää vaihteeksi lunta..

  Kirsikka: Niin se olikin, just lepoloma! Kiitos ystävä ihana <3

  VastaaPoista