perjantai 4. toukokuuta 2012

Vapaa!Järvenselkä velloo taas vettä vapaana! Näky on monen kuukauden jälkeen taas hetkeksi pysäyttävä, mutta ensi viikolla kuljetaan taas rannan ohi näkemättä noita harmaan ja sinisen vivahteita tai kuulematta laineiden loiskumista rantaan. Niin se menee.. Eilen oli vielä kauempana mattolaiturin luona jäälauttojen kokoontumisajot, mutta tänään ei näkynyt niistä enää kuin ehkä pienet muistot.
Töissä saatiin kuunnella tänään vasaroiden pauketta. Tässä valmistuu (itse)hiotusta laudanpalasta ja 16 naulasta pieni geolauta, johon voi kumilenkin kanssa tehdä kuvioita. Aika monta geolautaa valmistui tänään ja pääsi repussa kotiin :D
Itsetehty - ihan parasta!Taidan mennä kurkkaamaan, mikä on tilanne Suomi - Valkovenäjä pelissä... kovin kamalaa meteliä ei tuolta telkkarin äärestä vielä kuulu...

Kivaa perjantai-iltaa!

Ellis14 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua Ellis :).

  VastaaPoista
 2. Onppas siel upeet rantta maisemat sul ♥ Mua ei kiinnost ollenkka jääkiekko, mut mies kattoo ♥ Kivaa viikonloppua sul, sin kauas ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillä täällä pikkukylässä tuo järvi kivasti ulottuu monelle kantille ja on kaikkien ulottuvilla. Tuo ns. lentolaituri sijaitsee torilla ja siihen voi parkkeerata vesitasonsa - ja toki veneensäkin, jos tulee torille tai kauppaan :D
   Meilläkin mies hoitaa tuon jääkiekkopuolen, minä astun kuvioihin mukaan vasta sitten, jos Suomi pääsee loppumetreille.
   Mukavaa viikonloppua sinne Turkuun myös <3

   Poista
 3. Mekin Niilon kanssa eilen kävimme rannalla kävelyllä...merikin oli jo vapaa...koivuissa isot silmut ja niin kaunista....vaikka eilen olikin tosi kylmä tuuli..:)

  Mukavaa viikonvaihdetta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä taitaa kevät olla vielä pitemmällä kuin meillä - yhtä kaikki, ihanaa kun kesä on tulossa!!
   Ihanaa viikonloppua Irmastiina <3

   Poista
 4. Kylmä tuuli puhaltaa täälläkin ja eilinen rantalenkki oli todella vilpoinen :) Kaunis rantamaisema sinulla siellä ja kesällä varmasti kuin positkortista ! Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin jo tottui siihen lämpimään, nyt tuntuu taas niin kolealta, täällä lauantai valkeni tosi sateisena. Mutta kesää odotellessa... kai se siitä lämpenee.
   Kivaa viikonloppua sinne Norjaan myös :D

   Poista
 5. Täälläkin meri on vapautunut jäistä jokin aika sitten ja laineiden liplatusta on taas mukava kuunnella. Tuuli on niitä viime päivinä ihan kiitettävästi viskonutkin ihan vaahtopäiksi asti. Ihanaa kevätviikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jäiden lähteminen on jonkinlainen virstanpylväs joka kevät. Sitä odottaa ja se jotenkin kruunaa kevään. Tuulineen ja myrskyineenkin.
   Ihanaa viikonloppua sinullekin :D

   Poista
 6. Just kanssa eilen viimeksi ihailin täällä Näsijärveä, josta on myös jäät sulaneet... Oi kesä, tule jo, PIAN!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kohta lähdemmekin hurauttamaan kohti Tamperetta, Teiskon siltojen yli voin minäkin ihailla vapaata Näsijärveä, jee!
   Ihanaa viikonloppua Liina!

   Poista
 7. Eräs ope kiittää geolautaideasta. Onneksi kässätunti on vasta huomenna :)

  VastaaPoista
 8. Ole hyvä, kiva kuulla! Näitä oli sekä kiva, että helppo tehdä :)

  VastaaPoista