sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kuulumisia Elmalta

Heipsis,


mä oon tänään viettänyt kuuman ja kivan kesäpäivän. 
Ellis ja etämies lähtivät ajelemaan Killinkoskelle markkinoille ja mä pääsin vanhimman neidin sekä mummun ja papan kanssa mökille. Jee!!


En tiiä ootteks kuulleet, mut mä oon tosi kova tyttö pulikoimaan.
Tänään päätin katsastaa mökin läheltä yhden aikas kivan rantapaikan... 
Ensin sain kunnon mopsikohtauksen, juoksin pensaiden ja puiden lomassa häntä suorana.... ja sitten...hävisin.


Näin pientä mopsia on aikas vaikea ihan heti löytää rantapusikoista... Itse asiassa en ollut kovinkaan kaukana, vaan juoksin päätä pahkaa rantaryteikön läpi läheiseen pikku niemeen. Kuulin kyllä, kuinka mua huudeltiin, mut enhän mä malttanut takaisin lähteä. Juoksentelin niemessä hetken aikaa ja päätin lähteä uimaan. Mä niin tykkään uida, joko kerroin sen?


Aattelin ensin uida takaisin mökkirantaan, mut sit matka alkoi näyttää liian pitkältä. Käännyin takaisin ja sit jo kuulin, kuinka pappa oli työntämässä venettä vesille. Huh!
Aattelin, että on varmaan parempi ihan kaikkien kannalta, että meen takaisin rantoja pitkin. Mä vähän ihmettelin, miks kummassa ne oli siellä mökillä niin huolestuneen näköisiä, kun mä tulin takaisin. Luulivat vissiin, etten osaa uida - tai jaksa! Höh!




(Elma pienenä pisteenä kuvissa, siellä jossain keskellä...)




Lähdin mä sit vielä toisellekin omalle retkelle. Kävin kattomassa naapurimökin vinttikoiraa, mut se ei ollut kotona - tai siis mökillä. Harmi. 
Sit mä kuulin, kuinka pappa käynnisti auton - ja mulle tuli taas kiire. Ei kai ne aio lähteä ja jättää mua!!

Pappa oli vissiin aatellut, että kuulen auton äänen ja ymmärrän, että täytyy tulla heti takaisin. Tietty mä ymmärsin ja tulin viivana.











Kyl mä silti vähän ihmettelin, kun mulle laitettiin fleksi ja sen toinen pää laitettiin puutarhakeinun jalkaan kiinni...? 
Pääsin mä sit kuitenkin laiturille mukaan, kun mummu meni uimaan. Kurkotin varmaan liian kauas, kun humpsahdin laiturin päästä järveen. Tuli vähän sukellettuakin. 


Kun Ellis ja etämies vihdoin tuli mökille isojen poikien kanssa (Mertsi ja Dalton, etiksen mettäkaverit), mä ilostuin niin, et kaadoin grillin. Se ei onneks ollut kuuma :)
Pappa pääsi taas hommiin, kun kaikki hiilet levisi pitkin poikin...


Mä haluun nyt loppuun vielä korostaa, et mä oon oikeesti hirrrrvvveen ihana, kiltti, hyväntahtoinen, utelias, nätti, hiljainen ja siisti. 
Ja mua askarruttaa yks asia. Ellis sanoi, että musta tulis varmaan hyvä triathlonisti, kun mä oon niin hyvä juoksemaan ja uimaan. Jonkun vaan pitäis opettaa mulle, miten ajetaan pyörällä :)))
Vapaaehtoisia???









Puss & kram,


Elma




16 kommenttia:

  1. voi mikä ihana Elma olet!!!
    Lomasi kuulosta ihanalta, ja rentouttavalta Ellis......nauti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nauti sinäkin lomasta <3
      Elmakin kiittää ja niiaa :))

      Poista
  2. Voi ihana Elma♥

    Ja mikä mainio tarina...:)

    VastaaPoista
  3. Hahah! Kuulosti ihan hirveän tutulta, meidän molemmat karvakuonot on olleet nuorina yhtä vauhdikkaita ympäristön tutkailijoita... Kyllä se tahti Elmallakin rauhoittuu (toivottavasti), eikä kaitsijoiden tarvi olla jatkuvasti huolissaan mihin toinen on taas joutunut :D

    Ihana kertomus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ja toisaalta, täytyy nyt nauttia näistä pentuajan tohotuksista, ne ei ihan sellaisenaan sitten palaa (onneksi) kuitenkaan :)
      Kaikilla on vielä muistissa, kuinka helppo (ja hidas) vanha herra Jutus oli - ja siksikin niin helppo jättää hoitoon joka paikkaan. Elmaa ei juoksemalla kiinni saa... :)
      Kiitos :)

      Poista
  4. Voi mikä suloinen elämä Elmalla ja mikä söötti nimikin! Puss till dej ocksa sötnos!

    VastaaPoista
  5. Voi sinua Elma! Ihana rantaretki ja seikkailu :) Meidän Linus ei olisi millään lähtenyt tänään maalta kaupunkiin ja kieltäytyi seuraamasta meitä autolle. Istui sen sijaan kuin ovikoriste mökin rappusilla (surkean näköisenä) ja lopulta reppana kannettiin autoon :)Maalla on mukavaa, niin se vain on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnon seikkailu kerran (tai kaksi) kesäpäivänä pitää mielen (ja muiden verenpaineen) korkealla :))
      Voi Linusta <3 Koirat on ihania, kun ne osaavat osoittaa oman mielipiteensä joistakin asioista niin selkeästi - tottahan maalla on mukavampaa:)

      Poista
  6. Elma kiittää... ja on tosi mielissään saadessaan vilpitöntä ihailua <3

    VastaaPoista
  7. Onpas siellä seikkailtu:) Kaikkeen pitää siis valmistautua, kun mies mielittelee meillekin koiraa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kaikkeen kannattaa varautua :D Suosittelen silti lämpimästi!

      Poista
  8. No pääasia, että Elmalla on ollut näemmä hauskaa;)

    VastaaPoista