perjantai 20. heinäkuuta 2012

Mustaa ja valkoista... ja vähän sinistä

Sää ei ole pettänyt, se on ollut justiinsa niin vaihtelevaa kuin on luvattukin. Ruohoa ei pääse leikkaamaan, kukkapenkkiä ei viitsi mennä nyppimään, koska joka paikka on ihan märkä. Sisälläkään ei oikein huvita tehdä mitään hyödyllistä, vaikka muutamakin kaappi kyllä kaipaisi siivousta...

Ompelukoneeseen tartuin eilen ja leikattuani muutaman kassin valmiiksi huomasin taas ompelevani tyynynpäällistä :)
Kertooko jotain kesäsäästä vaiko mun mielialasta, tästä tuli vähän väritön... mustaa ja valkoista, harmaatakin. Silti, jotenkin tykästyin tähän!








Farkku sopii keittiöönkin. Se tuo kivasti rouheutta ja on helppo sovittaa erilaisiin tyyleihin ja värimaailmoihin. Näitä löytyy valmiiksi virkattuna jo pieni pino.


"Pata kattilaa rakastaa" on pieni tuliainen. Nopsa kääräistä mukaan. Naru vaan ympärille ja menoksi!


Hei, täällä taitaa pilkistää aurinko!
Lähden ulos, en katso säätiedotusta ENKÄ ota sateenvarjoa mukaan :))

Perjantaiterkut ja lämpimän viikonlopun toivotus kaikille!

Ellis <3

10 kommenttia:

  1. Niin paistaa täälläkin:) Kaksi täkkiä on kesätuulessa jo kuivumassa, kun kerrankin on mahdollista saada jotain isompia pyykkejä ulkona kuivaksi. Minä sain juuri kauan kaivatun käsityöpussukan valmiiksi. Sitä pitää heti lähteä testaamaan takapihalle ja aloittamaan samalla lomakäsityö, joka lähtee huomenna mukaan jonnekin oikein aurinmoiseen paikkaan!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin paisoi...eilen ja tänään, mutta nyt on pilvessä...:)

    Hieno tyynynpäällinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina :)
      Tänään taisi olla melko lailla sateeton päivä, mitä nyt muutama tippa tuli tuulilasiin, mutta sitä ei lasketa...

      Poista
  3. Ihana tyyny ja mahtava idea toi farkkupannunalunen!
    Meillä nautitaan aurinkoisesta säästä, toivotaan että sielläkin :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Mukavaa viikonloppua Sinulle!
    ihailtavaa kun jaksat ommella ja näperrellä niin paljon ja niin kauniita asioita! :D

    VastaaPoista
  5. Juuh, just noin täälläkin: kaikki rehottaa märkänä ja villinä ulkona. Ja sisällä - noh, voit vain kuvitella, kaikki ompelustarvikkeet ympärinsä + lelut ja l e g o t! Kälyni tuossa viikolla tuumasikin, että en varmaan harmittelis, jos mulla olis erillinen ompeluhuone ;) Heh ja hih, oon niin tottunut surauttelemaan tässä muun elämän ohessa, että en moista ylellisyyttä ole huomannut kaipailla. Tosin eilen yllätysvieraitten porhaltaessa keskelle tätä hässeliä ja tajutessani huushollin kunnon vieraan silmin, olin hetken lähes nolo. Mutta aurinko tuli avukseni, kaffet nautiskeltiin terassilla, joka vielä toistaiseksi on nuppineulatonta aluetta!
    Tykkään tyynynpäällisen värisikermästä kovasti! Harmaa kera farkun ja valkoisen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee... mä oon kanssa tullut siihen tulokseen, että tarvitsisin kaksi keittiön pöytää, toisen missä voisi ruokailla ja toisen ompeluksia varten. Mulla nääs toi ompeluhuone tuossa vieressä on tyhjillään... tai siis ei tyhjillään vaan TÄYNNÄ. Mutta siis, sillälailla tyhjillään, että mä en vaan osaa ommella siellä. Että menisin sinne "omaan rauhaani" ompelemaan??? Ehei, mieluummin oon keskellä kaikkea ja kaikkia ja ompelen tässä, missä näen ja kuulen kaiken. Elämän.
      Ugh.
      Ja kiitos ystävä <3

      Poista