maanantai 25. helmikuuta 2013

Joku laulaa kylpyhuoneessani aamulla

Nopsa lomapäivitys:

* Joku laulaa kylpyhuoneessani.
Havahduin lauluun tänä aamuna kahvikupposen äärellä.
Sitten muistin, että sehän on uutukainen pyykkikone, joka on ensimmäistä päivää tositoimissa. Vanha irtisanoutui perjantaina, kun takki päällä ja kassi olalla juoksin ripustamaan pyykkejä kuivumaan ennen lähtöä etämiehen luo.
Ei tarvinnutkaan ripustaa. Kone oli jämähtänyt, pyykit koneessa jumissa. Ei tarvinnut myöskään miettiä viikonlopun ohjelmaa kovin kauaa, pyykkikonekauppojen kutsuhuuto kaikui korvissani.




 * Myös pihan puissa lauletaan kovaa ja korkealta. Ihanaa konserttia kuulee pitkin päivää, aina kun laittaa korvansa ulos ovesta. Se on kevät, ihan kohta!




* Ruisleipä paahdettuna on hyvää, terveellistä, kuitupitoista - ja hieman kovaa. Jos on laihdutuskuurilla (kuten allekirjoittanut edelleen on), kannattaa tällaista herkkua haukata iso pala aamutuimaan. Hyvällä tuurilla saattaa halkaista poskihampaansa (kuten allekirjoittanut), niin ei tarvitse murehtia, tuleeko lomalla herkuteltua liikaa. Ei tule, kun on vaikeaa purra. Nimim. hammaslääkäriä odotellessa.




* Löysin työkalulaatikosta pari käyttämätöntä maalipensseliä. Nyt mietin, maalatako pieni astiavitriini valkoiseksi vai ei. En sittenkään taida. Maalaisitko sinä?





* Täällä on yksi, joka on silminnähden väsynyt siihen, että muu perhe on kotona ja lomailee. Pitää olla valppaana koko ajan. Ei voi tietää, jos joku vaikka menee jääkaapille?! Huokaus <3 





* Muuta kommervenkkaa ei (vielä) ole ehtinyt tapahtua lomalla. Mutta toisaalta, nythän on vasta maanantai. Huomenna meille tulee metsuri kaatamaan pihapuun, joka kasvaa ihan lähellä talon seinää. Taidan varmuuden vuoksi pysytellä sisällä?


* Aurinkoista, mukavaa & keväistä alkuviikkoa jokaiselle silmäparille, joka tätä lukee :))

Halauksin,

Ellis

11 kommenttia:

  1. Mukava postaus :) Vitriinikaappi on kaunis juuri tuollaisena, en maalaisi. Jos kuitenkin maalaisin (niinkin voisi käydä kevätinnostuksessa), valitsisin varmasti jonkin muun värin, sellaisen vanhanaikaisen siniharmaan tai vastaavan. Paahdettu ruisleipä on muuten aivan uskomattoman hyvää, parempaa kuin karkki :) Oikein aurinkoista viikkoa myös sinulle Ellis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianna :) Kallistun itsekin kuitenkin varmaan maalaamattomuuden puolelle. Sopiva kontrasti kuitenkin kait tuohon valkoiseen seinään. Minäkin syön yksinomaan ruisleipää, useimmiten paahdettuna. Se on vaan niin..mmm.. hyvää!

      Poista
  2. Täällä myös menee kuivattua ruisleipää paljon, vaikkei blogin kuvista uskoisikaan :) hyvää ja terveellistä. Kevättä kohti kovalla innolla, kyllä se sieltä selvästi tulee, nyt vaan niin kaivattaisiin sitä aurinkoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, sun blogossa on uskomattomia herkkuja :)) Monta herkkua jo kokeilulistalla, en vaan ole vielä ehtinyt..
      Täällä oli tänään tosi keväinen keli, aurinkokin näyttäytyi ja sai aikaan lämpöasteita. Lisää tällaisia päiviä, kiitos :))

      Poista
  3. Toivotaan, ettei ny kaikki koneet ala hajoamaan. Kun monesti tuntuvat menevän putkeen... Ja ehkä tosiaan on paras pysyä sisätiloissa tai tiiviisti metsurin kannoilla, kun sen aika koittaa :)
    Mukavaa lomaa jokatapuksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Ei kiitos enempää hajonneita kodinkoneita! Katsoin turvallisesti ikkunasta, kun miesväki hääri puusavotassa.. aattelin, että parempi vaan pysytellä pois tieltä - ja sitäpaitsi muonittajaakin tänään tarvittiin :)
      Kiitos lomatoivotuksista, samaa sinne!

      Poista
  4. Kevättä enteileviä lomapäiviä koko poppoolle!

    VastaaPoista
  5. Tuo hammasjuttu on tosi ikävä. Itseltäi halkesi hammas parivuotta sitten ja muuta ei ollut tehtävissä kuin koko hampaan poisto :( Siinä oli pitkään ruokahalut hukassa.
    Vitriini voisi olla tosi kaunis valkoisena.
    Mukavaa lomaviikon jakoa, täällä ahkeroidaan töissä täysillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mulla edessä... se on näiden hampaiden kanssa tällaista.
      Kiitos, kivaa viikkoa sinne myös :)

      Poista
  6. Kiva kun olit kommentuinut blogissani niin löysin tänne. Ihana mopsi:) Meidän Papu on haaveillut mopsista niin kauan kun on osannut puhua. Ehkä jotain päivänä meilläkin on moinen:)

    VastaaPoista