lauantai 20. heinäkuuta 2013

Postikortti lomalta

To: Kaikille täällä piipahtaville
From: Ellis                                                     
                                                               
                                                                           Hello!

Tervehdys sieltä ja täältä, heinäkuun kuumista ja välillä vähän pisaraisista ja koleistakin päivistä.
Olen ollut sekä kotona, että reissussa. Maalla ja merellä. Tallinna ja Karnaluks olivat pikaisen piipahduksen päässä, kotiin kantautui kangasta ja nauhoja.Olen saunonut ja uinut, säilönyt ja syönyt, käynyt toreilla, leikannut nurmikkoa, ommellut ja laiskotellut. Ja pinonnut vuoren korkuisen kasan koivuhalkoja!
Olen myös tavannut ison liudan ystäviä, herkutellutkin niinkuin kunnon kesään kuuluu :DKesäherkkujen lomassa olen lähes päivittäin keitellyt kaurapuuroa - nyt siihen on saanut ripotella tuoreita, ihania mansikoita.

Olin eräänä iltana mattopyykillä, muita ei rannassa enää ollut ja minä sain kuunnella kaikessa rauhassa tuulisen illan heittämiä tyrskyjä rantakiville. Matot kuivuivat nopeasti mäntysuovan- ja heinäntuoksuisessa illassa. Aivastukset tulevat aina jossain vaiheessa ja muistuttavat heinänuhasta ja allergialääkkeestä, jonka toistuvasti unohdan ottaa...
Illat ovat täällä jo käyneet hämäriksi. Jos avaan takaoven, voin hyvällä tuurilla kuulla siilin rapistelevan marjapensaissa. Viinimarjat alkavat kypsyä.
Summa summarum: kesä kuluu taas liian nopeasti. Aion roikkua kaksin käsin kiinni jäljellä olevissa heinäkuun päivissä ja kulkea paljain jaloin niin kauan kuin tarkenen.
Ja kuka muka sanoi, että kesän täytyy loppua heinäkuuhun?

Mitäs itse olet puuhaillut?
Laita kortti ja kerro!

Kesäterkuin,

Ellis

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oikein kesäisiä :)

  VastaaPoista
 2. Vähän samanlaisia kesäohjelmia on täällä ollut. Ihania leppoisia päiviä ja pieniä retkiä. Kyllä se kesä jatkuu vielä elokuussakin :)
  Mukavia lomapäivien jatkoja sinulle Ellis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkuu se! Kiitos samoin sinne, mukavaa kesän jatkoa :)

   Poista
 3. Niin ihana postaus taas ! Kuulostaa just lomalle :)
  Rutistus Ystäväin <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystävä kortista♥
  Oli mukava kuulla kuulumisiasi...:)

  VastaaPoista
 5. Kuule, peesaan sua ja roikun kanssa kesässä sitkeästi kiinni! Mulla on myös vahva tuta, että elokuussa vielä lämmitellään ja paistatellaan auringossa :D
  Näiden kuvien tunnelma tempaa matkaansa - nenässä tuoksuu mäntysuopa ja suussa maistuu mansikka, sormenväleissä koristenauhan tuntu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, roikutaan! Ei päästetä irti ollenkaan :D
   Ja nähdään... asap!

   Poista
 6. Kiitos kortista, minulle kuuluu hyvää. Kesä vierii liian nopeasti, loppuloma täyttyy kalenterimerkinnöistä ja to do-asioista, tämä kesä on ollut ihana ja täynnä muistoja, toivottavasti se vielä jatkuu samoissa merkeissä. Toivon sinulle aurinkoa, lempeitä kesätuulia ja leppoista oloa vielä pitkäksi aikaa, vielä on kesää jäljellä.

  kesäterkuin, Sarppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kortista ja terveisistä Sarppu :D
   Nautitaan kesästä...

   Poista
 7. Heipsan, minä löysin korttisi vasta nyt - unohdin vissiin kurkata postilaatikkoon, kun kesällä on vähän niin kuin sunnuntai joka päivä.

  Minä olen viimeiset kolme viikkoa maalaillut olohuoneen paneeleita vaaleiksi, ja nyt on ihanaa istua sohvalla, kun valoa on kaikkialla. Viime viikonloppu kului lähes kokonaan Päijänteen aalloilla, lauantaina risteillen ystävien ja tuttavien kanssa vuosia täyttävän äidin kunniaksi ja sunnuntaina ihan omalla veneellä kaikenlaisia saaria ja järven kolkkia tutkien. Kohta lähden ajamaan ihan itte kolme päivää vanha ajolupa taskussa kohti marketteja, joilta toivottavasti löydän vähän kampetta loppuviikolla alkavaa Englannin reissuani varten. Tapahtumaa riittää siis vastaisuudessakin!

  Nautitaan auringonpaisteesta ja laineiden liplatuksesta,
  Terkuin Lotta

  VastaaPoista