perjantai 21. helmikuuta 2014

Nopea yhden illan juttu!

Nopsat terkut Voice of Finlandin mainostauolta!

Tänään alkoi L*O*M*A !  Jee!!
Sen kunniaksi ruokakaupasta vähän herkkuja, lohi uuniin, valkoviini kylmään ja matot pikapikaa ulos tuulettumaan. (APUA! Siellä ne matot on vieläkin... ulkona :D)

Pikaisen siivouksen ja paikkojen suorimisen tiimellyksessä käsiini osui vanha villapaita. Paita on pyörinyt meillä, ollut jemmassa vuosikausia, kunnes huoneiden muuton yhteydessä ja kässäkaappeja tyhjennellessä kantautui uuden ompeluhuoneen sohvan päälle muutaman muun kohtalotoverinsa kanssa.

Tämän paidan muistan erityisesti: etämies oli kerran vahingossa heittänyt lempivilliksensä väärään pesuohjelmaan. Sehän tietenkin kutistui miehelle käyttökelvottomaksi, mutta palveli vielä pari talvea meillä nuorimmalla. Sopivan pehmeäksi ja lämpimäksi huopuneena. Jotain jatkokäsittelyä varmaan paidalle kaavailin jo silloin, kun en paitaa pois heittänyt.

Yhtäkkiä mainostauolla tartuin saksiin ja nappasin paidasta suorakaiteen muotoisen palan, toisen valmiin sivusauman hyödyntäen. Eikä muuta kuin koneelle surauttamaan yksi nopea sauma! That´s it!
Helman resori oli sopivasti venynyt, joten tämä kauluri istuu kaulaan kuin siihen tehty. Vähän somistetta vielä fiiliksen mukaan. Ja pieni *ellis* vanhasta lakanakankaasta ;)Nyt täällä muuten pyörii ruudulla jo villinlännen seikkailut. Mä taidan laittaa kaulurin kaulaan ja kipaista ne matot sisälle.  Taitavat olla jo aika raikkaita...
Mukavaa perjantai-iltaa ja viikonloppua!

Ellis

PS. Ai niin, melkein unohdin - Ellis meni facebookkiin!
Tuolta sivupalkista sähköpostiosoitteen alta löytyy suora linkki sinne, jos joku tykkää sitä kautta täällä piipahtaa :) Laitan sinne myös silloin tällöin käsitöitä, jotka etsivät uutta kotia.
Toki niitä voi sähköpostilla edelleen kysellä tätäkin kautta :)8 kommenttia:

 1. Tuo on parasta kierrätystä...aina löytyy uusi käyttötarkoitus, kun on mielikuvitusta!
  Mukavaa viikonloppua..:)

  VastaaPoista
 2. Mikä loistava idea :) Ihanaa lomaviikkoa sinulle Ellis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Mukavaa keväistä viikkoa sinne myös :)

   Poista
 3. Varmasti tuli ihanan lämmin kauluri ja jos kyseessä on rakkaan villapaita jo pelkkä ajatuskin lämmittää :) Mukavaa lomaa sinulle, minulta se jo loppui !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ja pääsi heti käyttöön! Tuosta oli pakko tehdä jotain ihan itselle <3
   Kiitos lomatoivotuksista - sinulle mukavaa paluuta arkeen varmasti voimaannuttavan loman jälkeen :)

   Poista
 4. Hieno kauluri ja hih tuolle mainostauon ompelusessiolle ;D
  Tosi hyvältä näytti myös Ellis & facebook - tai etusivu siitä, sillä sen pitemmälle en sitten päässytkään - en edes tykkäämään, mutta teen sen tätä kautta eli tykkäys kera etähalin!
  Loma, jeih! Meillä se alkoi Les miserables-tahtiin Tampereen teatterissa. Vaikuttunut ja liikuttunut suositukseni sille <3 Jopa mukana ollut miesväki lämpeni kiitoksiin ;)
  Lomavirkistyksiä sinne ja tänne sis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Joskus ei vaan malta odottaa... on toimittava heti, ettei inspis pääse karkuun ;)
   Facen puolelle siirtyminen olikin yllättävän helppoa, vähän vahingossa onnistuin siinä, kun aloin vain alkuunsa leikkimään sivun teon kanssa :D
   Oi, toi Les Miserables on mullakin listalla must see!
   Sinne myös Ihanat lomaoloilut - palataan sis!!

   Poista