sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kuukauden parhaat sekunnitKesä <3
Näinä päivinä, kun ei meinaa ehtiä kissaa sanomaan, on pakko tarttua pieniin hetkiin ja löytää ne kuukauden parhaat sekunnit käden ulottuvilta, oman elämän kaaoksen keskeltä ;)Hymyä huuleen ja valoa kohti!

Ellis

PS. Ihania haasteita on taas tupsahdellut... iiiks ja sorry, mä olen niin huono muistamaan ja vastaamaan. Katsotaan, mitä mä keksin, kivoja arki - ja sisustushaasteita ei ehkä voi välttää... ;)
6 kommenttia:

 1. Heti ekassa kuvassa on niin ihana kello! Kivat keväiset hetket olet onnistunut kameralla kauniisti tallentamaan. Kohta kiire varmasti sinullakin helpottaa ja alkaa ihana kiireettömämpi kesä! Iloa viikkoosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, kyllä vähän jo pilkottaa valoa tunnelin päässä... kyllä se kiire siitä pian kyytiä saa :)
   Kiitos samoin, mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Totta, pienet eliksiirihetket, totaalipysähdykset antavat jonkin sortin tolkun tähän hopi-hopi-kevätkiiruhärdelliin. Käännetäänpäs tänäänkin nassu kohti valoa ja lämpöä ja laitetaan silmät hetkesi kiinni - mitä muuta tarvitaan the hetkeen!?

  Kaikki peukut kuville, upeita! Näihin palailen - täydellisiin keväthetkiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on vaan just siinä... se hetki!
   Tänks, mä vaan haaveilen täällä kunnon kamerasta, tosin tuolla tyttösellä niitä on jo kaksin kappalein, sanoi, että saan kyllä lainata, mut sen pitäis ensin vähän mua viisata ;)

   Poista