perjantai 8. elokuuta 2014

Fly with me, part 2


Perjantai on saanut taas ihan uuden merkityksen, kun työt alkoi. Vaikka tää olikin tämmöinen pätkäviikko, pehmeä lasku - kaksi päivää ja viikonloppu. Ja ihanaa, että on luvattu vielä(kin) lämmintä!!
Nyt mun oikeasti pitäisi olla Höyhensaarilla... tai ainakin jo matkalla sinne hyvää vauhtia, mutta mitä vielä! Täällä mä touhuan.Jossain patalapun ja kassin välissä päätin surauttaa huomiseksi kaulaan jotain kesäistä ja kivaa.
Ystävän tekemien ihanien korujen inspiroimana marssin rautakauppaan ja ostin prikkoja. Aattelin kokeilla sopisko ne näihin mun farkkukoruihin... Ja voihan pojat! Oikeastaan prikka oli justiinsa se, mitä koru kaipasi - se tuo sopivasti painoa ja ryhtiä kankaiseen koruun.
Alunperin farkkukoru syntyi vahingossa - niinkuin moni asia tuppaa tekemään näiden tuunausten kanssa... pyörittelin vanhaa hopeista medaljonkea käsissäni ja kun ei ollut muuta tekemistä, ajattelin, että tuohan voisi näyttää kivalta piirrettynä lakanakankaalle. Niin sitten kohta oli muutama monogrammikoru jo valmiina. Näiden pienten ompelusten tekeminen on siitä kivaa, että ne valmistuu äkkiä. Vaikka oli mulla tänään ratkojakin kädessä, kun unohdin tietty ensin ommella prikan kiinni! ;)Sudenkorentoja on muuten nyt paljon, katselkaas jos bongaatte niitä viikonloppuna <3


Ellis

10 kommenttia:

 1. Oooooh, nyt on prikka löytänyt paikkansa! Ja arvaatkos - just huomasin, että koruissani on täsmästi tuollaisen korentokorun ammottava vajaus :o Eli toivottavasti noita syntyy lisää ja toivottavasti saan yhden sulostuksen pyrähtämään tännekin päin <3

  Mukavaa päivää ja weekendiä ja tunnelmallisia elokuun korentolentoja sis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä pian yks korento ottaa siivet ja lentää prikka kaulassaan sulle :) Korentoja on vaan kipeenä katseltu ikkunan läpi tämän viikon... nyt alkaa ehkä jo taas omatkin siivet vähän kantaa. :)

   Poista
 2. Taas ihana idea sinulta! Korentoja olen nähnyt parisen viikkoa pihalla. Siellä ne pörräävät.

  VastaaPoista
 3. Prikka sopii koruun tosi hyvin. Sudenkorentokorun haluaisin minäkin :) Mukavaa viikonloppua sinulle Ellis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anni! Kyllä näitä riittää... laitan vaikka jossain vaiheessa muutaman tyrkylle, jos niistä löytyy mieluinen?

   Poista
 4. Olet ihailtavan idearikas ja aikaansaava. Kaunis lopputulos tämäkin.

  VastaaPoista
 5. Tuo prikka on hyvä idis!
  Niiiin ihana!
  Mukavaa viikonloppua ystäväin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila kiitos! Ihanaa viikonloppua sinne <3

   Poista