torstai 3. maaliskuuta 2016

Migreeni-puolukka -smoothie

Heippa! Täältä lomapöhinöitten keskeltä tulin vain nopsasti vinkkaamaan, että puolukka on ihan loistava ainesosa smoothieen! Itse oon sitä vähemmän noihin juotaviin välipaloihin käyttänyt, mutta nyt oli vähän pakko.
Kas kun loman aloittajaisiksi viime lauantaiaamuna heräsin infernaaliseen migreeniin. Mikään ei pysynyt sisällä ja kun vihdoin viimein sain jotain alas särkylääkekoktailin kanssa, ryömin pimeään makuuhuoneeseen jäisen puolukkapussin kanssa. Puolukat otsalla selätin vihollisen muutamassa tunnissa. Ehkä myös tujulla särkylääkeshotillakin oli siihen vaikutusta..

Puolukoita ei tosiaan voinut enää laittaa pakkaseen, vaikka kylmiä vielä olivatkin ja tiiviisti minigripin sisässä. Sen sijaan heitin ne kulhoon. Myös kahvikupillinen vadelmia, sopivasti rahkaa, maustamatonta jugurttia ja pieni muutama hyppysellinen vaniljasokeria päätyivät samaan kulhoon ja sekoittimeen. Tuloksena hiuksia nostattavan pirtsakka voimajuoma. Tämä ei jostain syystä herättänyt mitään mielenkiintoa miehessä, joten sain voimaantua juomani kanssa ihan itse. Suosittelen! <3




Tänään lähdimme shoppailemaan. Teimme sen niin, että minä jäin suksien kanssa matkan varrella hiihtoladulle ja mies hoiti shoppailu-osuuden. Noin 12 km myöhemmin hän taas poimi minut ja hikilankut kyytiin ja tarjosi paikallisen mönkkäriliikkeen pihalla hiihtokuningattarelleen grillatun makkaran ja pahvimukikahvin. Ihan hiihtolomameininkiä, eikä tarvinnut ajaa satoja kilometrejä pohjoisen makkaranuotioille ja kotakahveille. Suosittelen tutustumaan kotikulmien vastaaviin elämyksiin! :D
Nyt tässä enää odotellaan saunaa ja torstain Voice-raatia.

Mukavaa maaliskuun alkua!

Ellis


13 kommenttia:

  1. Voi kun kirjoitit taas niin kivasti. Sait hymyn huulilleni, kiitos!
    Totta, ei sitä tarvi lähteä minnekään kaus, kun pääsee nauttimaan hiihdosta ja nuotiomakkarasta. Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ei tosiaan aina tarvii/kannata lähteä merta edemmäs kalaan. Asenne ratkaisee :D
      Mukavaa maaliskuuta sullekin <3

      Poista
  2. Mikä siinä on että usein loma alkaa hervottomalla päänsäryllä? Varmasti raikas ja voimaannuttava juoma! Omat mustikat smoothieen jo melkein käytetty, mutta puolukoita pakkasesta vielä löytyy. Tämän juoma siis kokeiluun! Ihanaa loppuviikkoa ja hiihtolomaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Kun on lupa hellittää ja vieteri on viritetty just siihen loman alkuun asti. Juoma oli kyllä tosi hyvä ja raikkaan kirpeä. Toki sokeria olisi voinut laittaa, mut mä jätin sen tarkoituksella pois.
      Kivaa loppuviikkoa!

      Poista
  3. Migreeni on ikävää. Puolukat ovat superfoodia.
    Mainio tuo shoppailu- ja hiihtolenkki! Ja grillattu makkara on oivaa herkkua! Maukasta tarjoilua hiihtolenkin päätteeksi.
    Kaunista maaliskuuta ja hyvää hiihtolomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin, superfoodia parhaimmillaan! Hiihtolenkki oli just jees :D
      Hyvää ja kaunista maaliskuuta sinullekin!

      Poista
  4. Tehokas apu ja varmaan maukas sisäisestikin nautittuna!

    VastaaPoista
  5. Puolukkaa päänsärkyyn :).

    Grillimakkara ja hikilankut kuulostaa ihan täydelliseltä! Just parasta. Ja juoma tottakai pahvimukista. Piste makkaran päälle :)

    Iloista viikendiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä ensiapu :D Aika usein oon käyttänyt sekavihanneksia samaan tarkoitukseen, mutta nyt käteen jäi puolukkapussi. Heh..
      Hiihtolenkki kannattaa aina, varsinkin kun on tommoisia porkkanoita :D
      Kivaa viikonloppua sinne myös <3

      Poista
  6. Rakastan puolukoiden happamuutta - tuo smoothie olisi juuri minun makuuni<3 Pitäisköhän alkaa itsekin hoidella migreeniä puolukoilla ulkoisesti ja sisäisesti:D
    Täälläkin piipahdellaan vielä hetki blogistaniassa ja sitten tämän päivän Voicen äärelle:) Mukavaa oloa viikonloppuusi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla :D Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

      Poista