maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kahvila Tassi

Heippis! Tänään on sadellut tasaiseen tahtiin vettä, joten ajattelin viedä teidät myöhäisille iltakahveille suloiseen Kahvila Tassiin. Lähdettekö mukaan?
Tassi sijaitsee Kuhmoisissa, iki-ihanan Lifestyle-puoti Kapsäkin sisäpihalla. Sinne löytää, kun hurauttaa läpi Kuhmoisten keskustan. S-Marketia vastapäätä seistä tönöttää vanha, kaksikerroksinen ja idyllinen keltainen puutalo. Kun astut peremmälle, takaan että huokaiset! Kapsäkki <3
Puoti on pikku hiljaa levittäytynyt sisäpihan piharakennuksiin. Aitasta löytyy huonekaluja, lamppuja, tauluja, mattoja ja jopa kahvakuulia - kivestä tehtyjä! Lahjaa etsivän ei tarvitse lähteä tyhjin käsin täältä ja usein käy niin, että lahjan/tuliaisen lisäksi autoon kannetaan omaan kotiinkin vietävää.. :)

Vanhaan navettaan rakennettu kesäkahvila Tassi tarjoaa kauniin ja herkullisen kahvihetken. Silmänruokaa riittää joka puolella, mihin päänsä kääntää...
Bonusta on, jos pressopannun ja hetken voi jakaa ihanan ystävän kanssa <3


Kannattaa kiivetä myös kahvilan ylisille - vanhalta heinäparvelta löytyy mm. sisustuskankaita, nauhoja, mattoja ja muita kodin tekstiilejä.


Jos näillä nurkilla kurvailet kesälomareissuilla, mene ihmeessä etsimään Tassi ja istahda hetkeksi nauttimaan sen herkuista ja ilmapiiristä. Äläkä missään, missään nimessä unohda käydä wc:ssä!! Menin sinne alkajaisiksi, enkä meinannut malttaa lähteä pois. Ymmärrät varmaan miksi... <3
Ihania heinäkuun alun päiviä <3

Ellis12 kommenttia:

 1. Voi! Niin haluaisin käydä!Näyttää unelmalta kaikkineen!

  VastaaPoista
 2. Lumoava ympäristö! Jos tuonne suuntaan ajaisin, niin käytyä tulisi. Ollaan parin viikon päässä ajamassa reitillä H:ki - Lappeenranta, mutta Kuhmoinen ei taida tälle reitille osua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ei asetu Kuhmoinen sille akselille. Keski-Suomessa... jos ajelette joskus vt 24 pitkin Lahdesta Jämsän suuntaan, Kuhmoinen osuu siihen matkan varrelle.

   Poista
 3. Aivan hurmaava paikka. Tuolla olisi kyllä kiva piipahtaa. Iloista päivää Ellis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä on! Mukavaa kesäiltaa sinne suuntaan :)

   Poista
 4. Oih, mikä ihanuus paikka ja kuhmo ois yks jossa pitäis kyllä päästä käymään!

  VastaaPoista
 5. Ihana paikka kerrassaan!!!
  Tuollahan menisi koko päivä ihan helpostikin :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta kahvihetkestä <3 Hurmaava kahvila
  kerta kaikkiaan! Voi kunpa saisimmekin joskus nauttia
  kahvikupposen yhdessä, meillä tytöillä riittäisi kyllä
  juttua pidemmäksikin aikaa.
  Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle Ellis!

  VastaaPoista