lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulukuun kuulumisia

Hip hei!

Alkutalven talviunet on nyt nukuttu ja aika palata tänne :) Kaikenlaista kivaa on mahtunut loppusyksyyn ja alkutalveen - jopa vähän hengästyttää, mutta niin vaan tässä ollaan menty mukana ja viikot on vierineet. Ihan uskomatonta, että jo viikon päästä meillä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä kinkku uunissa ja joulukuusi "pirtissä"!



Marraskuun kädentaitomessut Tampereella olivat taas huikeat! Ihmisiä oli ennätysmäärin ja tunnelma oli kaikkien kolmen päivän osalta just sitä, mitä taas lähdettiin hakemaan. Tuttuja ja tuntemattomia messuasiakkaita, uusia messunaapureita, kahvia termarissa, silkkipaperiin käärittyjä kalentereita, pellavamekkojen sovittajia, kaiken lomassa väkerettyjä messukampauksia, naurua, pizzaa. Kiitollisuutta ja uusia kontakteja.  Ja paljon kaikkea muuta.






Kalenteripinot hupenivat ja tämän vuoden joulukalenterit loppuivat jo ennen kuin lauantainen messupäivä tuli päätökseensä. Aina vähän jännittää, kuinka omasta kynästä lähtöisin olevat tuotteet löytävät tiensä ihmisten luo, tulevatko ne valituiksi kymmenten muiden saman kategorian tuotteiden joukosta sieltä yhteensä satojen näytteilleasettajien joukosta. Meidän pieni metrinpuoti, ilman värivaloja, heinäseipäässä ja vanhassa matkalaukussa. Mutta niin vaan sen löytävät ne, jotka ohi kulkevat ja omintakeista etsivät. Niin kummallista kuin se onkin. Osa tulee paikalle vanhasta muistista, osa vahingossa. Tuhannesti kiitos kaikille puodissa poikenneille <3

Kalentereita on tullut postitettua syksyn kuluessa tasaiseen tahtiin, molempia on vielä saatavana tilauksesta (kalenteriarkit ja Notebook) ja ehtivät hyvin ennen vuodenvaihdetta, jos sellaisille tarvetta on. Sähköpostin kautta onnistuu, niinkuin ennenkin. :)








Hyvä fiilis myös poikii ihan uskomattoman messujen jälkeisen flow-tilan, kun messukamojen ollessa vielä auton takakontissa, tulee kiire juosta sisälle ja etsiä kynä käteen, jotta saa äkkiä luonnosteltua uudet ideat. Pöhköä ja ihanaa samaan aikaan :D





Marraskuussa onni potkaisi, kun voitin Vuonon kimallus-blogin ihanan Mariannan arvonnassa tyynyn. Tanskalainen tyynykaunotar matkasi Norjan rannikolta Suomeen ja kotiutui paraatipaikalle mummulan vanhalle puusohvalle <3  
Mariannan huikeasta blogista on tullut vuosien kuluessa yksi suurimpia lemppareitani. Hänen uskomattoman kauniit kuvansa ja tarinansa Norjasta vuonon rannalta ovat lumonneet mut täysin. Useinhan käykin niin, että kun johonkin blogiin oikein mieltyy, tuntuu sen takana hääräävä ihminenkin jo tutulta ystävältä - vaikkei ole ikinä livenä tavannutkaan ja vaikka oikeasti blogin kautta pääsemme kurkistamaan vain pieneen muruseen kirjoittajan elämää. On tää somemaailma ihmeellinen paikka.
Kiitos Marianna, kun kirjoitat ja kuvaat <3


'

Minä en tosiaan ole mikään arpaonni-magneetti, mutta nyt on tähdet olleet kohdallaan muutenkin, kun voitin itsenäisyyspäivää edeltävänä perjantaina työmaan perjantaipullon, kultahippu-kuoharin :)
Sitä siemaillessa oli kiva juhlia 100-vuotista kotimaata. Suomi <3





Yksi iloinen uutinen vielä: Ellis-luomusten perhe kokee pienen uudistuksen vuodenvaihteen myötä. Toiminimi Rebellis esittäytyy teille lähiaikana hiukan lähemmin, mutta pieni raotus tässä vaiheessa. Avaan tuotteille verkkokaupan, josta löytyy piirrostuotteita: kalentereita, printtejä ja sen sellaista. Pieniä määriä uniikkeja kierrätystuotteita tulee myös verkkopuodin tarjontaan. Tarjolla on myös persoonallisten, käsinpiirrettyjen käyntikorttien suunnitelua ja tekoa - ensimmäisille asiakkaille onkin jo käytikortteja luonnosteltu ja valmistettu! Pieni askel hiukan ammattimaisempaan suuntaan siis loikataan, mutta muuten sama kotikutoisuus säilyy niin tuotteissa kuin täällä ruudun takana. Mihinkäs sitä koira karvoistaan jne. ;)




Oli miten oli, onneksi kohta on joulu! Silloin meillä istutaan saman pöydän ääreen, nostetaan illan tullen lautapelit ja piparkakut kaapista, maistetaan tilkka punaviiniä, syödään yötämyöten ja annetaan kynttilöiden valaista jouluyötä.

Kuullaan taas pian, täytyykin käydä kurkkaamassa huomisen kalenterin homma - mulla on itselleni räätälöity joulukalenteri, jossa riittää puuhaa jokaiselle päivälle - jos vaikka joulu tulisi kerrankin vähän kiireettömämmin. (Niin varmaan..)

Lauantai-illan terkuin,
Ellis


12 kommenttia:

  1. Olipa kiva kuulla sinusta! Ei ole ihme, että metripuodin tuotteet suurilla messuilla menevät kaupaksi, niin ihania ne ovat! Joulu tuntuu tulevan joka vuosi vauhdikkaammin :) No, mitään stressiä en koe silti. Mukavaa jouluviikon alkua ja leppoisaa oloa sunnuntaille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anni <3
      Mä koitan myös saada joulun loihdittua ilan suurempaa stressiä. Kun se tulee joka tapauksessa, stressaa tai ei - joulu siis. Ihanaa ja kiireetönä jouluviikkoa sinne myös! <3

      Poista
  2. Oi, en ihmettele lainkaan messumenestystä, ovathan tuotteesi niin hurmaavia! Muutoinkin tekstistäsi välittyi roppakaupalla hyvänmielen energiaa ja tekemisen meininkiä. Lempeää kolmatta adventtia ja jouluun laskeutumista♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannah <3 Lämmintä mieltä jouluviikkoon sinne myös ja kaikkea ihanaa joulun valmisteluihin!

      Poista
  3. Ihania kuvia! Verkkokauppaa innokkaana odottaen :)
    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Mä olen myös ihaillut teidän lämminhenkisiä kuvia instassa - ihania tunnelmia ja onnellista fiilistä, joka välittyy.
      Rauhallista ja kiireetäntä jouluviikkoa sinnekin suuntaan! :)

      Poista
  4. Ymmärrän samaistuen talviunesi, joskin hip hurraa että havahduit hereille ja postaamaan! Ja mihin tunnemliin ja muistoihin kuvasi ja tekstisi veikään - kiitos vielä K A I K E S T A <3
    Mulla on hurjan hyvä kutina Rebelliksen suhteen, go sis go!

    J.K. Hih, mulla on kanssa oma joulukalenteri päivän puuhineen ja joka päivä yllätän itseni luovuudellani sen suhteen, miten saan touhut perustellusti siirrettyä toiseen ajankohtaan. Nooooh, piparit on kuitenkin tehty, eikös niillä aika pitkälle pärjätä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi näitä messuhyrinöitä oli ihanaa muistella! Tuntuu, kuin siitä olis jo ikuisuus, vaikka justiinhan me siellä... Taas niin huippukeikka, sis-poweria!
      Eiks olekin hyvä, kun on kunnon piiskurikalenteri :D Tosin mulla on vähän sellaisia "mistä-aita-on-matalin" - hommia, kun ei meinaa kunnolla ehtiä niitäkään. :D
      Palataan vielä ennen joulua, eiks joo? <3

      Poista
  5. Voi Ellis, miten mielenkiintoinen ja ihanan inspiroiva postaus! <3 Kiitos kovasti myös linkistä mahtavaan uuteen blogiin.Kävin kurkkaamassa ja keskityn iltapäivällä rauhassa lukemaan hänen postauksiaan. Onnea arpajaisvoitoista,ihku tuo norppa!
    Jään odottamaan verkkokauppaa.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Mirjam-Matilda <3 Kiitos!
      Lämmin suositus tuonne vuonon rannalle! Sinne kun kerran eksyt, menet toistekin, on siell niin ihanat tunnelmat ja tarinat.
      Mukavaa jouluviikkoa sinne! <3

      Poista
  6. Olipa ihana hyvän mielen postaus<3
    Voi tuota sinun pikkupuotiasi, niin houkuttelevan tunnelmallinen. Minulle käy usein samalla tavalla tuon luovuuden suhteen - kun iso urakka on ohi, on niin fiiliksissä, että alkaa heti suunnitella seuraavia juttuja:)
    Kannustukset täältäkin Rebelliksen suhteen♥

    VastaaPoista