maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kolme kopukkaaTänään oli normaalia pitempi päivä töissä koulutuksen nimissä ja sen jälkeen vielä kotivarastojen koluamista. Huomenna lähtee iso kasa purkkia, kuppia, vaatetta, rompetta ja muuta ihkua kirpputorille.

Tämä lauma oli talvehtimassa alakerran uumenissa. Se on joskus saanut hävitystuomion ja oli odottamassa vuoroaan kirppiskuormaan. Jotenkin liikuttavia ja söpöjä, maksoivat kokonaisen euron - kirppiksellä - kun joku muu oli ne aikoinaan hylännyt sinne. Minä en voi tehdä niille enää sitä, laukatkoon nyt vaihteeksi työhuoneen ikkunalla.

Yritä tässä nyt sitten karsia tavaraa... näin mulle aina käy :) Taas on pelastettu hevosten lisäksi yksi lampunjalka ja kivat farkut, joita mun ei pitänyt enää koskaan pukea ylleni. Tässä nyt kuitenkin istun samat farkkuset jalassa - ihan tyytyväisenä, että löysin taas jotain kivaa päällepantavaa. Omasta varastosta! Ehkä mun vaan pitäisi säästää itseltäni hinnoittelun vaiva, pakata kirppikselle menevä tavara tiukasti laatikoihin ja kaivaa sitten puolen vuoden kuluttua ne taas esiin - ja olla tyytyväinen.
Onkohan kellään muulla tämmöistä probleemaa?Maanantaiterkkusin,

Ellis

5 kommenttia:

 1. Noista kopukoista mäkin selviäisin ilman allergialääkitystä, suloisia!

  Hah, piipahdin eilen varastoon etsimään jälkikasvulle vettäpitävää jalkoihin ja voi hyvän tähen, mistä se kaikki rompe sinne hyllyille ja lattioille onkaan taas soluttautunut! Vastahan viime kesän muuton yhteydessä roudasin kaiken ylimääräisen kirpparille ja hyväntekeväisyyteen. Taidanpa seurata reipasta esimerkkiäsi ja hoidella kanssa tän tavaraähkyn tarvitsevimpiin kohteisiin - jälleen kerran.

  Seuraava hyvä päätös voisi olla kaiken ihanan ja "tarpeellisen" ostokielto. Oisko siihen hyvää siedätyshoitoa, että menis vaiks Hulluille päiville ilman rahapussia, ihan vaan kattelemaan mitä kaikkea ei tarvitse tai vaikka tarttiskin, niin ei osta. Hmm ... tähän päätökseen tarvitaan kyllä vielä pari motivointikäyntiä tuolla varastossa.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mainiolta päätökseltä. Taidanpa ampaista heti loppuviikosta hulluille päiville kokeilemaan tuota!
  Oon tullut siihen tulokseen, että romut hiipii jostain omia aikojaan mun nurkkiin. Sitten vain välillä käyn toteamassa, että johan on taas kertynyt...

  VastaaPoista
 3. Mä olen kova karsimaan ja kun jotain laitan kirppis/lahjoitus pinoon, niin ei kyllä tule takaisin. Epävarmat tapaukset annan siskolle tai ystäville lainaan ja sitten tiedän haluanko enään takaisin. Yleensä en. Helpottaa luopumista! Ja muuten sulla on tosi kiva oma kuva profiilissa:)

  VastaaPoista
 4. Hei, löysin tänne sattumalta tuolta Selman blogin kautta... ja olipa kiva, että löysin. Kiva blogi Sinulla, palaan uudelleen!

  VastaaPoista
 5. Selma: Kiitos :) Omien kuvien suhteen on aina melkoinen kritiikki ja sensuuri päällä.. Mutta voih, kun pääsisin tuohon samaan, että osaisin luopua helpolla turhasta tavarasta. Oon joskus (=useimmiten) kamala jahkaaja "jos sitten joskus kuitenkin vielä..." Yritän todella muuttaa itseäni tässä asiassa!

  Hyvä Mieli: Kiitos paljon :) ja kovasti tervetuloa!! Tulen varmasti vastavierailulle blogiisi heti huomenissa :)

  VastaaPoista