lauantai 24. syyskuuta 2011

1000 rautaa

Tuhat rautaa on totta vie ollut tulessa viime päivinä... töitä, arkea, harrastusta, pakollista ja puolipakollista menoa, aikatauluja ja vähän jopa stressin poikasta ollut ilmassa siinä määrin, ettei ole ehtinyt edes kuulumisia tai näkemisiä päivittää tänne. Yön myöhäisinä tunteina olen kuitenkin hiippaillut varastoimassa muista blogeista itselleni positiivista mieltä ja piristystä.

Pisteitä on kertynyt kivasti kaiken kiireen keskellä. Kun arki on painanut kaikella hektisyydellään päälle, olen illan hämärtyessä sujauttanut jalkaani lenkkarit, kaapannut eteisen nurkasta kävelysauvat ja lähtenyt tien päälle. Lempilenkkini kulkee järveä myötäillen kävely- ja pyörätietä pitkin aina mattolaiturille asti ja siitä vielä pitemmälle vähän (mukamas) isomman tien varteen, risteykseen, jossa käyn kääntymässä.

Kummasti ajatus kääntyy pois työasioista tai muut mielen päällä olevat asiat loksahtavat paikoilleen samalla kun matka taittuu. Joku joskus on todennutkin - taisi muuten olla joku ihan virallinen tutkimuskin- että kävely saa ihmisen jäsentämään ajatuksiaan. Samalla vaivalla kunto kasvaa ja vintissä oleva kaaos pysyy edes jotenkin siedettävissä mittasuhteissa.
Puhumattakaan rasteista, jotka ovat enemmän kuin tervetulleita.

Kokeilin muuten eilen tavoitefarkkuja. Nappi menee kiinni, mutta vähän ahdasta on vielä... :)

Olen saanut kaksi ihanaa tunnustusta! Aarnilintu-blogin Elina on muistanut mua näin kauniilla ruusukimpulla. KIITOS Elina!!Ruusukimpun myötä pitää tunnustaa muutama asia itsestään.

1. Lempiruoka: Vaikeaa nimetä vain yhtä... mutta tänään se oli ehdottomasti oman äidin tekemä kermainen sienikeitto. Takuuherkkuja ovat myös edelleen etämiehen tekemä riistaruoka ja savulohi ja oma kotitekoinen pizza.

2. Lempimakeinen: Suklaa!! Nyt top 1. suklaassa on Fazerin uusin tulokas: tumma suklaa- manteli-päärynä... mmmm...sanomattoman hyvää. Suosittelen jättämään kaupan hyllylle, koska kerran maistettuaan se suorastaan hyppää ostoskärryyn - halusit tai et.

3. Lempiluettava: Mikä milloinkin. Luen laidasta laitaan, dekkarit, kevyempi viihde, elämänkerrat... Olen kausittainen lukija, joskus menee lyhyessä ajassa monta kirjaa, sitten voi olla pitempi tauko. Tällä hetkellä on menossa omaelämäkerrallinen Lorna Byrnen kirja Enkaleitä hiuksissani.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Omassa rauhassa, hyvällä fiiliksellä, kotona. Yleensä keittiön isolla pöydällä on levällään kaikki mahdollinen... sotkukin on sitten sen mukaista :)

5. Lempielokuva: Niitäkin on monta... ekana tulee mieleen ihana hömppä Love actuall (taitaa olla suomennettuna Rakkautta vain). Samassa paketissa tämän kanssa tuli Holiday, myös sellainen, jonka katsoo vaikka kuinka monta kertaa. Yksi ikisuosikkini on Toscanan auringon alla, josta tulee mieleen joitakin yhtymäkohtia omaan elämääni... miten aikanaan ostin oman taloni. Myös molemmat Bridget Jonesit ovat kestosuosikkeja! Puhumattakaan tietenkään ruotsalaisten lahjasta elokuvataiteelle: Millenium-trilogian kaikki kolme ja tietty Beck-elokuvat (Gunvald <3)...


Tällainenkin ihana tunnustus tänne tupsahti:Tähän tunnustukseen kuuluu kiittää tunnustuksen antajaa, jakaa tunnustus eteenpäin 8 blogille ja kertoa 8 asiaa omasta elämästään, joita ei siis ole ennen paljastanut täällä.

Tästä tunnustuksesta lähtee lämmin KIITOS Irmastiinalle, joka tämän mulle lähetti!!
Ja sitten tunnustuksiin...


1. Olen vasenkätinen.

2. Olen parantumaton ja toivoton romantikko.

3. Haluan aina uskoa hyvää muista ihmisistä. Joskus (onneksi harvoin) olen saanut tästä syystä "takkiini". En lannistu...

4. Putosin pienenä puuceen rei´ästä alas mummulan perunannostotalkoissa...

5. Putosin pienenä ponin selästä ja käsi murtui. Ratsastin kuitenkin urhoollisesti tunnin loppuun. Sisukas?

6. Haaveilen mopsin pennusta.

7. Muistan aina auton huoltoa edeltävänä iltana, että auto on ollut imuroimatta/siivoamatta viimeiset viisi kuukautta...

8. Olen kiinalaisessa horoskoopissa hevonen.


Tämmöiset tunnustukset tällä kertaa :)

Nämä tunnustukset ovat näkyneet viime aikoina monissa blogeissa, joten ajattelin, että ne ovat täällä napattavissa - ja toivonkin, että joku oikeasti nappaisi täältä- kaikille, jotka täällä viihtyvät ja joilla näitä ei vielä ole ollut!!

Näihin tunnustuksellisiin fiiliksiin... ihanaa leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!!

Ellis

2 kommenttia:

  1. Syyshösseliä on liikkeellä täälläkin. Samoin oon huomannut, että tuo sauvominen järjestää päätä kummasti. Sen sijaan farkunnapin kanssa oon vielä tooosi vaiheessa, melkein tuntuu, että napinreikä ja napinläpi vain maagisesti loittonevat toisistaan, murrr. Hienoa kuulla, että siellä toisin päin, hyvä sinä!

    VastaaPoista
  2. Noh, kyllä täälläkin on taas herkuteltukin, niin että en uskalla koittaa farkkuja uudelleen kuin ehkä loppuviikosta... :) Toivottavasti kiire hellittää, että jäisi aikaa niille mukaville ja akkuja lataaville asioille.

    VastaaPoista