torstai 5. huhtikuuta 2012

Uusi hattu


Pitkät ja ihanat pyhät ovat vielä edessäpäin... olen aina ollut pääsiäisihminen (hmm... voiko niin sanoa? Pääsiäisihminen?)
Anyway, tykkään kovasti näistä kevään kiireettömistä ja valoisista juhlapyhistä, kun ulkona tuoksuu sulava lumi ja sen alta paljastuva maa ja kun räystäältä vesi tippuu ja sen äänet sekoittuvat lintujen konserttiin. Hiljaista ei ole keväällä missään!

Nyt olen etämiehen hoivissa, huomenna on luvassa metsopaistia, ulkoilmaa ja huutokauppaa, lauantaina koko komppania taas kokoontuu kotiin. Kivaa!

Tänään meillä töissä juhlittiin. Koulumme pitkäaikainen emäntä jäi ansaitulle eläkkeelle ja oli ihana seurata, kuinka pitkän työuran tehnyt, todella hyvän ruuan ammattilainen hyvillä mielin ja hyvissä voimissa sai jäädä nauttimaan oloneuvoksettaren päivistä.
Emännällä ei ollut viimeisen päivänsä kunniaksi hattarahattua päässään, koska hän sai olla ottamassa pienten ja isojen ruokailijoiden kiitoksia ja jäähyväisiä vastaan tiskin toisella puolella. Eräs pieni koululainen katsoi emännän hiuksia, joita ei ollut koskaan ennen hatun alta nähnyt ja tokaisi sitten, että "sulla on uus hattu" :D
Monet naurut on ruokalassa emännän kanssa yhdessä naurettu lasten sutkauksille näiden vuosien aikana...

Iloa ja valoa pääsiäiseen!

Ellis

8 kommenttia:

 1. Ihanaa valoisaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 2. Leppoisia pääsiäispyhiä! :)

  VastaaPoista
 3. Hauskane kertomus kyl lapsukaiset on nii aittoi ♥ Ihanaa pääsiäist sin päi kans ♥

  VastaaPoista
 4. Hauska juttu ja oiva pääsiäiskortti/-koriste.
  Hyvää Pääsiäistä ja onnekasta huutokauppareissua!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa pääsiäistä läheisten parissa;)

  VastaaPoista
 6. Iloista Pääsiäisen jatkoa sinne teille !

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanat mukavista kommenteista ja pääsiäistoivotuksista!! Pyhät on vietetty ja arki palannut... mutta tästä se kevät jatkuu :D

  VastaaPoista