tiistai 20. marraskuuta 2012

Joy of life

Joitakin juttuja, kokemuksia, fiiliksiä on helpompi kertoa kuvin. Viikonlopun messut Tampereella yksi tällainen, josta mitkään sanat tai kuvailut eivät riitä kertomaan, miten ihanaa on olla samanhenkisten ystävien kesken tekemässä ja jakamassa pientä palasta omaa unelmaansa...

"Yksin ei kukaan nauti edes näkinkengästään..." (Kuka lohduttaisi Nyytiä) ..niinpä, yksinäisiä olisivat Elliksen farkutkin olleet ilman Viipin ja Minnan pellavia ja villoja. Jaettu ilo on moninkertainen - siis lämmin kiitos omat ihanat, taitavat "hörhöystäväni"!

                                                             
Eivät sanat riitä siihenkään, miten mahtavaa on tavata face to face, livenä, sellaisia upeita ja taitavia naisia, joihin on saanut tutustua kirjoitettujen sanojen, kuvien ja blogien välityksellä. On saanut olla myötäelämässä heidän suuria ja pieniä elämän asioita, kirjoittaa ajatuksia ja jakaa mielipiteitä heidän kanssaan.

Ja sitten.. yhtäkkiä heitä tupsahtaa siihen, hymyt kasvoillaan, kassit käsivarsillaan täynnä löytöjä. Superihanaa!
Kiitos ihanat Katja (Korttikaruselli), Taina (Tämä hetki), AnniK (Kotona Annin kanssa), Hanna (Maitolaiturin Kyllikit), Hanna (Hurja-Hannan väkerryksiä), Elina (Aarnilintu), Saila (Sukkasillaan) kun tulitte moikkaamaan - you made my day <3
Toivottavasti muistin mainita kaikki... ei olisi ihme, vaikka sen hulinan jälkeen olisi joku unohtunut. Tärkeitä olette kaikki!
Ja Saila... kiitos <3 kynttilä palaa kauniisti ja joulupallo odottaa kuusta :))

Ystäväni Terhi (joka myös käväisi moikkaamassa) sanoi osuvasti, että tuohan on kuin olisi sokkotreffeille menossa :) Niinhän se olikin. Toki joidenkin kasvot olivat jo blogista tutut, ja niistäkin, joista ei ollut näkynyt vielä hiustupsuakaan kuvana, oli jo ehtinyt muodostua jonkinlainen mielikuva. Oli kiva saada kasvot ja oikea ihminen sinne ajatusten ja kirjoitusten taakse.

Vanhoja tuttujakin (jo sentäs vuoden takaa :)) nähtiin , omat kanta-asiakkaamme: Katja ja Taina, supermukavat messumimmit päivän päätteeksi... Kerrottakoon, että Katjan ja Tainan messut alkoivat ja loppuivat meidän piskuisesta metrin puodista, lähes viime vuoden tyyliin :)
Terkkuja sinne! Samoin kuin Railalle, joka aina jaksat käydä meitä tsemppaamassa.


 Kun itse osallistuu messuille pöydän toisella puolella, ei kovin paljoa ehdi itse shoppailemaan. Tänä vuonna polvi piti huolen siitä, että muutenkaan ei tehnyt mieli kovin paljoa kierrellä. On kuitenkin joitakin asioita, joita on mahdotonta vastustaa...
Joka kerta suuntaan itse ensimmäiseksi, juuri ennen kuin messut avaavat virallisesti ovensa, Valkoista Pellavaa- puotiin, viimeiselle C-hallin käytävälle.
Viime vuonna kannoin sisarusten ihanasta puodista kotiin sympaattiset kukkaroreppanat, jotka asuvat meillä eteisen seinällä.

Samaiseen eteiseen päätyi tämän vuotinen ostos:Se osuu silmiin kotiin tullessa heti ovan auettua ja selvästi haluaa kertoa, että
                                          ilo
                                             on
                                                elämän
                                                          suola.Iloa viikkoosi,

Ellis :)28 kommenttia:

 1. Kiva oli tosiaan tavata ! Harmittaa vain kovasti etten siinä tungoksessa jäänyt/kyennyt tarkemmin tutkailemaan pöytänne tarjontaa. No, ensi vuonna uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Ensi vuonna sitten, tungos tosiaan välillä oli melkoinen...

   Poista
 2. Hi sis! Thanks sis! See you soon <3

  VastaaPoista
 3. Oli tosiaan kiva tavata ja erittäin oikeaan olet osunut noissa kuvauksissa siitä, miltä tuntuu saada kasvot arkipäiviä ilahduttaville blogikirjoituksille ja ajatuksille:)

  VastaaPoista
 4. Olispas ollut ihana päästä tuonne... Ehkä sitten ensi vuonna. Hyvä, että olivat onnistuneet messut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kerran käydä tuolla, ne on messut, joista kyllä jokainen löytää itselleen varmaan jotakin mieluista, tarjonta on niin valtava :)

   Poista
 5. Kuulostipa vallan ihanalta! <3Justiinsa tuo, että saa olla samanhenkisten ihmisten seurassa! Ja mitä kaikkee sulla onkaan ollut siellä myynnissä.. suloiset farkkutöppöset erityisesti :)

  VastaaPoista
 6. Oli niin ihana tavata siut kasvotusten!! :)
  Ja muutenkin messut olivat ikimuistoiset miulle ;)
  Lämpimiä ajatuksia Ellis siulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinut! Et varmaan unohda tätä messureissua :))
   Kiitos <3

   Poista
 7. Oli kiva piipahtaa ja nähdä sua livenä =o). Meillä pojat tykkäsi niistä sinun ompelemista patalapuista tosi paljon. Ne reikkuu nyt paraatipaikalla hellan vieressä =o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua myös! Kiva, että tykkäsitte patalapuista :))

   Poista
 8. Oli hurrrrrjan mukava nähdä livenä!!! :) Messufiiliksiä meitinkin plokissa:

  http://maitolaiturinkyllikit.shl.fi/2012/11/18/halkomaki-nappara-meininki/

  Ensi vuonna uudet treffit ja Tiinakin mukaan, hörpätään vaikka sumpit! :)

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Ja ensi vuonna totta tosiaan mennään sumpille ja Koppaat Tiinankin mukaan :))
   Meenpä kurkkaamaan teitin messufiiliksiä :)

   Poista
 9. Moii! löysin tänne Hurja-Hannan kautta - ihana blogi. Tykkään farkuista ihan joka päivä :) Onneksi löysin tänne. Olet tehnyt vaikka mitä ihanaa farkunsinistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Peppi! Ihanaa kun löysit tänne, oot lämpimästi tervetullut :))

   Poista
 10. Voi että! Teidän pöytä näyttää just sellaiselta, jota oisin varmasti jäänyt penkomaan! Ja minä raukka hajotin ompelukoneeni just ennen reissuun lähtöä, joten nyt en voi tehdä mitään vaikka kuinka sormia syyhyttäis!
  Oli varmasti aivan mahtavat messut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus ompelukonettasi... toivotaan, että saat sen pian kuntoon. Jee, messut oli taas niin ihana kokemus ja elämys... Ensi vuonna ollaan mukana taas :)

   Poista
 11. Voi et ku ihanii laukkui ja kaikkii juttui olet taas keksiny ♥ Harmi ku ei päästy paikanpääl, olisin kyl taas ostanu lauku jos toisenkki hah ♥

  VastaaPoista
 12. Harmi kun en omien messukiireiden keskellä törmännyt ständillesi. Ensi vuonna pitää yrittää suunnata. Ihania farkkukasseja bongasin Katjuskan blogista ja sieltä sitten suuntasin tänne blogiisi. Tuttuja tyttöjä noi sun kantikset ;)

  VastaaPoista
 13. Ensi vuonna sitten :) Messuhulina on kyllä sellainen tuolla, että ei mikään ihme, jos ei joka paikkaan kerkiä...
  Nuo kantikset on aivan mahtavat tyypit :)

  VastaaPoista