sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Siipiä ja sulkia... ja messulipun VOITTAJA!

Vauhti vaan kiihtyy, kun messuviikonloppu lähestyy!Eilen kynä lähti yhtäkkiä piirtämään siipiä ja sulkia - ajatus tarttui lennosta jostakin ja hupsis... yhtäkkiä lakanaan oli ilmestynyt rivikaupalla siipiä ja sulkia!
No, korujahan niistä. Jos joku vaikka kaipasi vaihtoehtoa sudenkorennoille (joita onkin lennellyt täällä ihan sakeanaan).
Tänä vuonna olen erityisesti ajatellut messuja siitä näkökulmasta, mitä mahtaisi etsiä kävijä, joka kiertää kolme hallia ja koittaa löytää jotain kivaa, uniikkia, kevyttä ja vaikka sopivan kokoista lähetettäväksi tai annettavaksi pieneksi lahjaksi.
Siitä lähtökohdasta on syntynyt kasapäin koruja ja patalappuja, kivoja pieniä lahjoja, muistamisia. Joulukukan sijaan tai ihan oikeaksi lahjaksi. Tai ihan omaan kotiin, itseä ilostuttamaan.
Helppoja kantaa mukana ja sopivan hassuja. :D
Onhan mulla toki hiukan kasseja ja essujakin, vanhoista villapaidoista vörkittyjä pussukoita ja lapasia. Taitaa jokunen farkkumattokin matkustaa Tampereelle.

Vielä ehtii mukaan messulippu-arvontaan, klo 21 arvotaan messulippu jollekin tulijalle - käy klikkaamassa itsesi mukaan, kts. edellinen postaus!
MESSULIPPU ARVOTTU, VOITTAJA ON LAURA! ONNEA!! LAITATKO MULLE SÄHKÖPOSTILLA OSOITTEESI (TAI ELLIKSEN FACEBOOKKIIN VIESTILLÄ).


Paja kutsuu, on mentävä... pian nähdään, eiks jee!

Ja vielä yks juttu... MUKAVAA ISÄNPÄIVÄN ILTAA <3

Sunnuntai-illan terkuin,

Ellis

10 kommenttia:

 1. Kaikki tekeleesi ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 2. Tulipa söpöjä siivekkäitä jälleen :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet messuilijan ajatukset ennakoinut :). Pientä, helposti kannettavaa ja lahjaksi annettavaa ja sopivan hassua on just ihan nappiin!

  Toivottavasti nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä juttu, että siellä muutkin on samaa mieltä... en sit ole ihan hakoteillä ;)
   Mä kyllä niin toivon, että nähdään! :)

   Poista
 4. Hyvin olet ajatellut, juurikin tuolta messuilta tulee hankittua niitä lahjoja ja muistamisia! Taas nähdään Tampereella! :) Tarvitsetko muuten farkkumateriaalia varastoihisi vai pursuaako nurkat jo? Mulla olisi kasa käytöstä poistettua, voisin tuoda messuille jos tarvit! :)

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että Hanna, tän on pakko olla jotenkin telepaattista!! Mä nimittäin just vähän aikaa sitten ajattelin, että mahdatko tulla messuille tänä vuonna! Ja sit sä laitat viestin tänne :D
   Kyllä mulla aika hyvin on farkkua, mut toki sitä kuluukin. Jos se vaivattomasti tulee sulla mukana, toki mielellään vastaanotan, mutta jos kuljettaminen on hankalaa (messutungos...), ymmärrän, jos jätät ottamatta. Jätän siis sun päätettäväksi asian! Mutta tulethan moikkaamaan, farkkujen kanssa tai ilman!! <3

   Poista
  2. Tietenkin tulen moikkaamaan! :) Mulla on mukana myös pikkumies rattaissa, joten saan kyllä farkut kätevästi niillä kulkemaan. Ei niitä nyt ihan rekallista ole ;)

   Poista