torstai 11. kesäkuuta 2015

Omenankukkia ja hukkaputkia


Taas putkahti yksi hukkaputki. Tommoinen farkunlahkeen pätkä, mihin voi pudottaa vaikka avaimet kotiin tullessa. Siksi mä siihen laitoinkin avaimet somisteeksi.
Aatteles, jos olis jättiläisen farkut! Niistä vois ommella niin ison hukkaputken, että sinne mahtuis hyppäämään itse piiloon. :D Mä ainakin hyppäisin!
Niitä odotellessa, tehdään näitä pienempiä. Mä itseasiassa ajattelin, että hakisin Ikeasta sellaisen mustan kapoisen rautatangon, jossa on koukkuja. Niitä, mihin voi keittiössä ripustaa kaikkea killumaan.
Jos sitten siihen laittaisi hukkaputket riviin - vaikka eteiseen. Avaimille, heijastimille, sen sellaisille.

Toisen voisi laittaa keittiöön - yrteille :D Siis Ikeaan... mars!
Kävin nappaamassa muutaman kuvan keittiön ikkunan takana ilostuttavasta koristeomenapuusta. Niin kukkii, etten muista ikinä noin runsaassa kukassa sen olleen.


Kesä <3 vaikka vähän kylmäkin... kesä <3


Ellis 

20 kommenttia:

 1. Hih, ihana oivallus tuo hukkaputki :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis hukkaputki ja niin tarpeellinenkin! Hyvä idea tuo Ikean juttu ja yrteille hukkaputket on kuin tehty :) Iloista perjantaita!

  VastaaPoista
 3. Ihana hukkaputki ja käytännöllinen. Yrtit tuossa näyttäsivätkin varmaan tosi kauniilta.
  Mikä on koristeomenapuu? Olen niitä nyt nähnyt useissa blogeissa, enkä ole aikaisemmin sellaisesta kuullut. Tuleeko siihen syötäviä omenoita?

  Mukavaa ja toivottavasti lämpimämpää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Koristeomenapuu on vähän kuin omenapuu, tekee kauniit vaaleanpunaiset kukat, mutta "omenat" on paljon pienemmät kuin oikeat omput. Niitä ei voi syödä, valitetavasti. Eivät toki ole myrkyllisiä, kun linnuille kelpaavat, mutta ovat varmaan aika kitkeriä ja happamia. En ole kuullut ainakaan, että kukaan niitä olisi käyttänyt mihinkään tai syönyt.

   Poista
 4. Oih, noi omenankukat! Tuossa potkukelkalla istuskeilsin ja niitä kuuntelisin ja tuoksuttelisin. Nurkillasi on monen monta houkutusta hukkaputkineen kaikkineen <3 Kyllä Ikeareissulle ja treffeille? I hope <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä pikapuoliin sinne suuntaan suoriudutaan. Juhannuksen jälkeen... on kesää vielä jäljellä, vai miten se menikään... :)

   Poista
 5. Riittävän suureen hukkaputkeen voisi hukata itsensä niinä päivinä, kun on noussut väärällä jalalla tai maailma tuntuu murjovan. Pienempi hukkaputkesi on niin käytännöllinen ja hieno. Minulla onkin jo niitä Ikean tankoja koukkuineen, jotkut pussit voisikin hurauttaa somistuttamaan. Omenapuu kukkineen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voisi! Isoja farkkuja odotellessa voi tehdä noita pieniä :)

   Poista
 6. Hihii, minäkin haluan jättimäisen hukkaputken! Ilmoita sitten, kun löydät sopivat farkut, niin tilaan sulta sellaisen. ;)

  Kiva on tämä pienempikin versio, tosi näppärä! Ja ah omenankukat ♥

  VastaaPoista
 7. Ihana idea sijoittaa tuollainen pussukka eteiseen! Tuo
  avain farkkupussin kyljessä on kerrassaan hurmaava,
  sinun käsitöissäsi on aina joku pieni ihana juju :))

  VastaaPoista
 8. Voi suloisuus. Ihana pussukka.

  VastaaPoista
 9. Aika näppärä hukkaputki, tarpeen olis, tavarat on aina hujan hajan siellä ja täällä ...tosin olisko ne kaikki sitten hukassa...siellä hukkaputkessa kenties? =O
  Koristeomenapuut ovat aivan mahtavassa kukassa joka puolella, tämmöinen kesä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hukkaputkessa saakin olla hukassa ;) Mut jos hukkaputki hukkuu, sitten on paha juttu :D
   Nopeasti kukat sitten lakastuu, kun kukinta on ohi. Onneksi heti löytyy pihasta paljon muita kukkijia. Kesä <3

   Poista