tiistai 2. kesäkuuta 2015

Ulko-oven pikku piristys


Kai se farkku näinkin taipuu?
Tiimarin loppuunmyynnistä aikoinaan ostettu kranssi oli jo tarpeeksi kauan roikkunut hintalappuineen ompeluhuoneen tuuletusikkunan koukussa. Aina, kun istuin ompelukoneelle, kranssi osui silmiini. 

Tänään päätin tehdä yhden mekkosen parista vanhasta paidasta, mutta selvästi mulla ja ompelukoneella ei ollut biorytmit samoilla kohdin. Vinoon ompeleminen ja purkaminen rupesi sen verran jurppimaan, että päätin jättää tekeleen telakalle vähäksi aikaa. Juuri silloin silmiini osui jälleen kerran kranssi. 
Hyvä, että osui. Sain samantien päähäni, millainen siitä tulee - ja eipä mennyt kauaakaan, kun mekkoharmitus oli tiessään ja ulko-ovessa uusi, kesäisempi kranssi :D

Mukana vielä vanha kuva pääsiäisen tienoilta, kun ovessa roikkuu puolta isompi kranssi emalimukeineen. Ja ohhoh, kuinka erivärisiltä ovet kuvissa näyttävät! 
Jotain kivaa pitää keksiä tuohon isompaankin kranssiin syksyä varten. Nyt koristakoon pienempi pitsikranssi kuitenkin ovea kesän yli...

Ellis


10 kommenttia:

 1. Eipä mennyt hukkaan ompeluhuoneessa istuminen kun noin kauniin kranssin tekaisit :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan simppeli ja silti kiva kranssi:)

  VastaaPoista
 3. Voiskohan tuohon kranssimökkiin muuttaa hetkeksi kierroksia löysämään - vuokraatko? Nukuttuani mökin suojaavissa uumenissa ensin muutaman hetken ja vielä vähän lisää, saattaisin elpyä sen verran, että lähtisin toikkaroimaan puutarhasi kukat tutuiksi, keinumaan raparperin varsilla, nuuhkimaan yrttisi ja ... ehkä jonain kesäaamuna kuiskaisin oveltasi: "saisinko kupposen kahvia, sis?"

  Vaan nytpä säntään kaupunkiin vaihtamaan rahaa ja hoitamaan listallisen muita asioita, jotta olen huomenna valmis check in-hetkellä. Tässä nämä tänäiset punnukset: hirmuisen kiva reissu ovella - kaiken nielevä väsy kropassa ja mielessä. Kerron myöhemmin, kumpi voitti ;) Kesähali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuu tänne vaan <3 Kunhan kotiudut reissultasi! Ihanaa ihanaa reissua, sis! Oon varma, että reissukiva voittaa... niin siinä onneks aina käy!

   Poista
 4. Suloinen kuin mikä!
  Kranssit ovat niin kivoja lahjanakin ja niitä voi tehdä jokaiselle vuodenajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, niitä voi olla kyllä joka lähtöön... Kiitos <3

   Poista
 5. Juuri sinun näköinen kranssi toivottamassa tervetulleeksi ihanaan kotiisi! Farkku ja pitsit sopivat toisiinsa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna <3 Niin sopii, farkku ja pitsit on kyllä hyvä kombo!

   Poista