lauantai 17. lokakuuta 2015

Kaarnasydän

Heissulivei täältä syysloman viimeisistä päivistä!
Loma on mennyt, kuten aiemminkin, ihan liian äkkiä. Sen lisäksi, että se piti sisällään odottamattomia elementtejä, jotka muokkasivat loman kulkua, se myös järkkäsi kivaa hommaa kalentereiden pakkaamisen ja eteenpäin toimittamisen merkeissä.
Kalenteririntamalla on siis ollut varsin vilkasta - kiitos teille kaikille, joita väritettävät höpöhöpö -kuvat ovat ihastuttaneet <3
Mulla on itselläkin aikomus värittää ensi vuodeksi jääkaapin oveen nämä kalenterilehdet, mutta vielä en ole ehtinyt... :D

Tänään pakkasin edellisen erän viimeisen kalenterin (lähetän sen lahjaksi ihanalle ystävälleni, jota näen nykyisin ihan liian harvoin <3), mutta maanantaina suuntaan painoon tilaamaan lisää, joten kyllä niitä riittää edelleenkin.
Vaikka tästä osoitteesta onkin nyt lähtenyt erityisen paljon lähtevää postia viime aikoina, olen myös vastaanottanut jotakin supermukavaa ja kaunista!

Nuppu Home -blogin sympaattinen Riitta lähetti mulle postia! Paketti kätki sisäänsä rakkaudella ja taidolla käsin veistetyn kaarnasydämen <3 Kiitos Riitta!
Riitta siis veistää sydämiä käsin ihan myyntiin asti. Hänen osaamisensa ei toki rajoitu vain sydänten veistoon, vaan tämän toimeliaan ja taitavan naisen pajalla syntyy mitä kauniimpia virkattuja koreja ja lukuisia muita tuotteita - kannattaa käydä itse tutustumassa, tutkailemassa ja ihailemassa niitä tuolla Nuppu Home -blogissa. :)
Minä aion lähipäivien aikana tuunailla ulko-oven kranssia uuteen uskoon. Siihen projektiin saa osallistua myös tämä uusi pieni ystäväni kaarnasydän <3
Nyt linnoittaudun saunaan lämmityspuuhiin... Tulen tuijottelu saunan lasiluukun takaa ja hiljalleen kasvava lämpö ovat jotenkin niin rentouttava yhdistelmä. Siinä samalla tulee usein viikattua puhtaat pyykit saunan seinän oskarinoksilta ja laitettua löylyvesi valmiiksi.


Tervantuoksuisin terveisin,

Ellis17 kommenttia:

 1. Vuodenvaihdetta innolla odotan, että uusi ihana kalenteri pääsee framille! Kaunis kaarnasydän, ihanaa suomalaista osaamista! Minulla loma vasta kahden viikon päästä, joten sitä odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :D Kaarnasydän on tosiaan sympaattinen ja ihana!
   Kivaa on, kun loma on vielä edessä... se viikko kun hujahtaa aina niin siivillä.
   Mukavaa tulevaa lomaa :)

   Poista
 2. Onpas kaunis kaarnasydän! Täällä kalenteripaketti kiertää kädestä toiseen - kukin avaa käärön varovasti, huokailee ja ihastelee ja käärii sisällön hellästi ja huolellisesti takaisin rapisevaan silkkipaperiin nyöreineen päivineen. Milloin ikinä raaskin tuon paketin lopullisesti avata? Toisaalta kuvat kutsuvat jo kyniä puoleensa ... Pitääköhän mun tilata sulta erikseen kalenterikuvat ilman pakettia kiitos, niin voin pitää ton paketoidun version somisteena ja hypisteltävänä lipaston kulmalla ;)

  Ei mennyt täälläkään loma ihan pläänien mukaan ... mut aina se jotenkin menee ja a i n a liian nopeasti. Kohokohtana eräskin kahvilatapaaminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole! Mä en ole vieläkään malttanut kiinnittää sitä kranssiin, kun hypistelen sitä vaan käsissäni ja nuuhkin... :D
   Voi teitä <3 Ihanaa saada tommoista palautetta kalentereista. Juu, kaffilatapaaminen oli paitsi pikainen, myös ihan parhautta <3 <3 Pian nähdään ajan kanssa!!

   Poista
 3. Ihana värityskalenteri! Täytyykin kurkkia aikaisempia postauksia.
  Kaarnasydän on ihana:)

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis kaarnasydän! Mielenkiinnolla odotan kuvaa tuunatusta ovikranssista :)
  Minäkään en ole vielä värittänyt omaa kalenteriani, vaikka onhan se kaunis ihan maustavalkoisenakin!
  Me tulimme juuri kotiin saaresta ja kohta koirien kanssa metsään ja sitten minäkin ryhdyn saunan lämmitykseen. Suloista saunasunnuntaita sinne sinullekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ovikranssi tekeytyy... varmaan tällä viikolla. Miten niin kiirettä? :D
   Juu, mä itse kans tykkään jopa enemmän musta-valkoisena, vaikka aion kyllä yhden version värittääkin :)
   Ihanaa uutta viikkoa sinne Ansku <3

   Poista
 5. Voi, miten ihana kaarnasydän<3 Kiva kuulla myös, että kalenteririntamalla on ollut säpinää - eikä ihme, sillä ovat kyllä ihania!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kaarnasydän ❤ ! Sinun taitavissa käsissä se pääsee varmasti vielä edukseen esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Toivottavasti se pääsee oikeuksiinsa kranssissa.. Kiitos Hanna <3

   Poista
 7. Lämmin kiitos ihanasta kalenterista Ellis <3 Värittelimme sitä mökillä
  yhteistuumin 8-vuotiaan poikani kanssa. Arttu huokaili miten
  joku voi osata piirtää noin upeita kuvia, yhdessä ihastelimme
  kädentaitojasi.

  Kaunis on kaarnasydänkin, tunnetta täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija <3
   Ihanaa kuulla, että kalenteri on tuonut iloa, mulle tulee tosi hyvä mieli tämmöisestä palautteesta <3

   Niin on ihana tuo minun kaarnasydän-aarteeni!

   Poista
 8. Kyllä on kaunis kaarnasydän!
  Mukavaa talviaikaa sinulle ihana Ellis :)

  VastaaPoista
 9. Niin on - ja tänään se vihdoin pääsi karnssiin! :D
  Kiitos Marianna, samoin sinulle ihanalle <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos ;-) ja terveisin veistopajasta. Riitta

  VastaaPoista