maanantai 1. helmikuuta 2016

Pieniä koruja hopealangasta

Moikkis!

Maanantai. Uusi alku uudelle viikolle... ehkä myös pieni ripaus jotain keväistä ilmassa - helmikuu! Ja ihana auringonvalo, sekä parin asteen pakkanen - kyllä kiitos, tätä lisää vaikka joka päivä. :D

Heti työpäivän jälkeen heitin kameran kaulaan ja nappasin pienen rasian mukaani takapihalle.
Tuo rasia on kulkenut viime päivinä mukana laukussa, kynän ja lehtiön kaverina.
Rasian sisällä matkustaa rulla hopeoitua kuparilankaa, koruvaijeria, kauniita nappeja, korulukkoja, pihdit, virkkuukoukku... varmaan jotain muutakin vielä.
Silloin tällöin tulee tarve ja halu palata nappikorujen pariin. Niitä valmistui kymmenittäin aikanaan, vuosia sitten. Itseasiassa ne olivat ihka ensimmäisillä Tampereen messuillakin mukana, jolleivat vielä toisillakin. Sitten niiden tekeminen vain hiipui... tuli farkkutyöt ja muut.
Korutarvikkeet odottelevat kuitenkin kärsivällisesti rasiassaan ja niiden odotus aina silloin tällöin palkitaankin, kun inspiraatio iskee. Juuri silloin avaan rasian ja tartun virkkuukoukkuun.
En koskaan tiedä, miltä valmis työ näyttää, kun aloitan. Ei ole ohjeita. On vain lanka, koukku ja hetki aikaa. Tulee sellainen, kun tulee. Välillä se on pieni kukkanen, välillä pieni pyörylä.
Viime vuonna taisin virkata tähtiä ja muutaman sydämen, jotka sitten hävisivätkin niitä halajaville. Nyt sain itsellenikin vihdoin sydämen kaulaan, samoin koukulta putkahti pari kukkasta ja pyörylöitä.
 Mielessä on eräänlainen rannekoru farkusta ja näistä hopealankapyörylöistä.. hmm, katsotaan tuleeko siitä julkaisukelpoista. :D
Kiitos muuten kovasti teille kaikille Metrinpuotiin eksyneille!
Ystäväarkkeja ja pakettikortteja on lähtenyt postin mukaan useita nippuja ja vielä odottelen joidenkin tilaajien osoitetietoja, että saan paketit matkaan. <3
Arkkeja ehtii vielä hyvin ennen ystävänpäivää tilaamaankin, jos sellaisella haluaa ystävää ilahduttaa.

Minä taidan nyt mennä liukastelemaan liiterin suuntaan ja hakea kopallisen saunapuita. Täällä päivä on laskenut mailleen ja ulkona on ihana sininen hetki.

Kivaa maanantai-iltaa ruutujen taakse - huomenna on taas päivä uus!

Ellis10 kommenttia:

 1. Näissä virkatuissa hopealankakoruissa on jotain niinnherkkää. Kauniita!
  Tänään oli ihana keväinen päivä. Tuntui kuinka aurinko jo hieman lämmitti. Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tykkään näistä kovasti itsekin, siksi tuleekin aina välillä mieleen tehdä.
   Huomasin saman, aurinko yritti vähän lämmittää! Sinullekin ystäväni ihanaa viikkoa!

   Poista
 2. Ihana tuo sydän. Olet kyllä idearikas ja taitava. Mukavaa alkanutta helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Samaa toivon sinulle!

   Poista
 3. Oi, miten ihania hopealankakoruja! Taidat osata ihan mitä vaan =D
  Kiitos myös toissaviikolla saapuneesta kauniista kirjekuoresta! Toiselle tyttärelleni ja äidilleni ehdin jo toimittaa marraskuun korjatun version sekä ihanat pakettikorttiarkit, ilahtuivat kovasti! :) Kiitos Ellis ♥
  Heleää helmikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ansku ihana <3 En mä sentään ihan mitä vaan osaa :D Olen vähän hätähousu, kärsivällisyyden puute ja esim. neuleohjeiden lukutaidottomuus aiheutaa sen, että esin neulomisesta saati ohjeiden mukaan virkkaamisesta ei tuu mitään. Kiva, että tulivat perille <3
   Ihanaa helmikuuta sinullekin!

   Poista
 4. Näiden kauneus on omaa luokkaansa, herkkää ja kuitenkin vahvaa. Mielenkiintoiselta kuulostaa suunnitelmasi farkusta ja näistä yhdessä :). Helmeilevää helmikuuta sinulle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 kauniisti sanottu!
   Samoin sinulle, ihanaa helmikuuta!

   Poista
 5. Instassa jo ihalinkin näitä kauniita koruja (niin upeita lumisella taustalla). Olet sinä Ellis taitava ja kekseliäs.

  Hyvää helmikuuta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna <3 Sulle myös kaunista ja hyvää helmikuuta - keväistäkin siellä teillä varmaan jo alkaa pian olemaan! :)

   Poista