tiistai 18. lokakuuta 2016

Ellis-kalenteri 2017

Kalenterin piirusteleminen on mukavaa puuhaa. Ensin ei paperille meinaa tulla mitään, mutta hetken päästä on jo kuvista ruuhkaa, kun kynä lähtee kulkemaan.
Tällä kertaa yksistä kansista löytyy vähän kaikkea... joissakin kuukausissa mennään simppelillä tyylillä, joissakin kynänjälkeä on hitusen enemmän - täysin fiilispohjalla taas. Ja vapaalla kädellä - joten turhan suoria viivoja on jälleen turha etsiä! :)
Kuvat ovat jälleen musta-valkoisia, joten värityskynille on käyttöä, ellei sitten satu pitämään just musta-valkoisesta, kuten minä itse tämän kohdalla. Sekin kun on ihan makuasia.

Kalenteri on jälleen saatavana irrallisina arkkeina, jotka on sidottu yhteen silkkinauhalla. Nauhaa voi käyttää vaikkapa kalenterin seinälle ripustamiseen (kunhan rei´ittää sen ensin). Minä itse käytän kalenteria arkki kerrallaan jääkaapin ovessa, kiinnitän sen magneetilla ja vaihdan sitten vaan arkin uuteen kuukauden vaihtuessa.
Kalenterin koko on jälleen A5, joten se on näppärän kokoinen arkki juurikin vaikka siihen jääkaapin oveen - ei täytä koko ovea, mutta näkyy silti riittävästi.

Huomenna vien tämän "lapsukaisen" painoon, joten luultavasti loppuviikosta pääsen pakkaamaan ensimmäisiä kalentereita.

Jos sinä haluat oman ellis-kalenterin tai haluat ilahduttaa ystävääsi sellaisella, kilauta sähköpostia osoitteeseen tingelstiina@hotmail.com.
Kalenterin hinta on 10€ + postikulut.

Piirustuspöydällä odottaa valmistumistaan joulukalenteri 2017... sekä yksi toinen prototyyppi, mutta saa nähdä huolinko sitä painoon asti. 
Arvatkaas muuten, kuka on pahin kriitikkoni näissä piirustelujutuissa??
No minä itte.
Nimim. paperikori täynnä...
Ja pakko vielä sanoa, että ne kuukauden päivät... ne on nyt moneen kertaan katsottu, tarkistettu ja vielä kerran tsekattu! :D Jos jollakulla vielä sattuu olemaan viime vuoden kalenterista Marraskuu 2016 vaihtamatta korjattuun versioon, kannattaa laittaa pikimmiten siitä viestiä, vielä ehdin postittaa uuden ennen kuin Movember koittaa.

Parhain terkuin,

Ellis


14 kommenttia:

 1. Ihanaa luovuutta jälleen! Oma kalenteri täytyy ehdottomasti saada ensi vuodellekin.

  VastaaPoista
 2. Sinulla todellakin kynä kulkee, taitoa ja luovuutta löytyy!! Aivan ihana kalenteri jälleen!


  VastaaPoista
 3. Juu, tuolle kalenterille löytyy kunniapaikka jääkaapin ovesta! Vaihdan edellisen paikalle, jahka aika on. Ellis-joulukalenteria fanitan ja odotan jo malttamattomana kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sis <3 Joulukalenterin pohja piirretty! Kohta alkaa täyttäminen... :D

   Poista
 4. Aivan ihanat kalenterisivut. ❤

  VastaaPoista
 5. Tämä on tosi kiva! Musta on kiva ajatus, että kalenteria voi käyttää arkki kerrallaan jääkapin ovessa. Tällaiselle on käyttöä. Omalta osalta ne seinäkalenterit ajoivat aikansa ohi joskus 80-lvuulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati <3 Niin on mullakin jäänyt hamaan menneisyyteen se aika, kun kalenteri roikkui jostain naulasta. Meillä ei ole edes oikein tilaa, mihin sellaisen ripustaisi. Jääkaappikalenteri on just passeli :D

   Poista
 6. Aivan ihana jälleen!
  Taitava olet Ellis <3

  VastaaPoista
 7. Siis ihana kalenteri!
  Upeasti piirretty!

  VastaaPoista