sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kaksi punttia, kaksi vyötä

Tänään on vietetty Suomalaisen Käsityön Päivää. Pakenin haravointihommia ompeluhuoneeseen, ajattelin hyvällä syyllä tuunata jotain kivaa merkkipäivän kunniaksi. Mennessä kävin nappaamassa pyykkinarulta viime viikkoiset kirppisfarkut, joiden puntit näin jo kassajonossa kivana kassina.
Saan paljon tutuilta lahjoituksina roskiin tai kierrätykseen meneviä farkkuja (iso kiitos kaikille tänne farkkunsa kyytineille, ihania olette <3), joten oikeastaan mun ei tarvitsisi kovinkaan niitä kotiin kantaa kirppikseltä. Silti joskus vain jokin kolahtaa, niinkuin nyt näissä miesten kovasti pidetyissä ja varmasti jonkun lempifarkuiksi muodostuneissa ja viimein kirppiskassiin hylätyissä farkuissa. Yleensä se on tietty kauniin sininen farkun sävy, sopiva kulutus ja ehkä jokin kiva pieni yksityiskohta - näistä löytyi kaikki.. hyvä sininen, kiva kulutus ja hauska pieni nahkasomisteinen kellotasku. Hintaa taisi olla 1,5€, joten nämä lähtivät mukaan.
Ensin nappaan farkuista kotona hintalaput/kirppistarrat pois ja sitten ne päätyvät pyykkiin. Puhtaina ja raikkaina ovat sitten valmiina tuunattavaksi.
Kassista tuli vallan simppeli, mutta jotenkin omaan silmään niin hyvä just noin! Kapean ruskean nahkavyön palastelin bägiin sulkijaksi ja vähän leveämmästä vyöstä tuli oivalliset sangat.
Kassista tuli juurikin sopivan kokoinen esim. luentolehtiölle tai muulle A4-kokoiselle paperinipulle. Ja miksei siinä muutama maitopurkkikin kantaudu!
Hmm, aloin miettiä, että jotenkin näitä perin basic-mallisia, selkeitä ja simppeleitä farkkujuttuja tekee nykyisin mieli ommella eniten. Onkohan mun tyyli hiukan taittumassa kruusatuista, romanttisista bägeistä ja jutuista tämmöisiin selko-elliksiin? :D Kai se niin on, että vallalla olevalla muodilla ja tyylilinjauksillakin taitaa olla jokin sormi pelissä. Keep it simple!

Bägejä valmistuu lähipäivinä useampikin, Tampereen messut alkavat lähestyä!
Nyt on kuitenkin iltapuhteiksi piirrettävä vielä muutama Notebookin sivu, että sekin pääsee näkemään päivänvalon.

Hauskaa lokakuun uutta viikkoa - taitaakin olla jo viimeinen! Herttinen, miten aika kiitää.

Ellis

12 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihania ovat nämä selkeälinjaisemmatkin farkkubagit! Mukavaa viikonalkua sinne ompeluverstaalle :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! Vitsi kun olet taitava ja tuo kykysi nähdä, toisen "roskasta" saat tehty vaikka mitä. Ihailen taitojasi!

  VastaaPoista
 3. Kiva, yksinkertainen kassi, jolla on käyttöä vaikka mihin.

  VastaaPoista
 4. No ei voi muuta sanoa, kuin: tykkään !!! ♥
  Olisi kyllä niin kiva päästä joskus ihastelemaan tuotoksiasi myyntikojullesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Voi että, olispa kiva jos pääsisitkin. Live-tapaamiset on niin ihania!

   Poista