lauantai 28. tammikuuta 2017

Lauantairakkautta

Jos arki välillä ottaakin mehut pois, tulee lopulta aina viikonloppu. Mä olen pitkään ajatellut perjantaita viikon parhaana päivänä - enkä siitä ajatuksesta nytkään kokonaan luovu - mutta pikku hiljaa lauantai on hilautunut vahvasti sinne perjantain vanaveteen. Lauantaina sitä on niin irti arjesta ja etenkin työstä ihan fyysisestikin, kun työmaa sijaitsee himpan yli 60 km:n päässä.
Ei sillä, joskus lauantai tarjoaa mahtavan arkiboostin kotitöiden merkeissä, mutta silloin se on yleensä vapaaehtoiseti sille päivälle buukattu ja on ihan kivaakin. Pyykin viikkaus ja pesu, ruuanlaitto ajan kanssa, nurkkien suoriminen. Niitä unohtuneita arjen juttuja, pakollisia pahoja, joille ei vaan aina arkisin löydy aikaa ja jaksamista. Tai viitsimistä.
Tänään ei kuitenkaan pesty, puunattu, ei edes kokattu. Ensin nukuttiin viikon univelat pois ja sen jälkeen pakattiin koirat ja pilkkivehkeet autoon ja suunnattiin auton nokka kohti siskon perheen saariparatiisia ja pilkkiretkeä.
Mummu, meidän ikioma ihana pilkkimestari, oli saatu mukaan. Kaloja ei tullut tänään, mutta ulkoilmaa senkin edestä. Potkukelkka sai kyytiä jäällä ja niin sain minäkin, kun päätettiin sitoa naru auton vetokoukusta potkukelkkaan :D :D (en suosittele...)

Mökillä odotti kattilallinen hernesoppaa ja pannulla tirisivät köyhät ritarit. Ja pilkkipalkinnot, raaputusarvat kaikille :D

Ei pieniin ihmeisiin ja elämyksiin tarvita aina niin kovin paljoa. Viitseliäisyyttä, heittäytymistä ja mukaan lähtemistä. Pilkettä silmäkulmaan ja leppoisaa mieltä. Naurua. Vähän hernesoppaa. Ja kahvia pahvimukista <3


Ellis18 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta päivältä! Pilkkimisineen, ruokineen kaikkineen. Ja mummukin mukana.<3
  Hyvin kauniit nuo 2 ekaa kuvaa.Mutta tuo pyöreänaamainen kaveri tuolla ajopelin laatikossa sulatti sydämeni täysin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se olikin <3 Elma kyllä varastaa shown missä pyörähtääkin :D

   Poista
 2. Voi kuinka ihana päivä teillä onkaan ollut! Viimeaikojen tapahtumat ovat ainakin omassa elämässäni vaikuttaneet hetkeen heittäytymisen tärkeyteen entistä enemmän. On elettävä tässä ja nyt! Ihanaa että mummukin pääsi pilkille kanssanne ja tietysti Elma! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Elämä on tässä ja nyt, hetki kerrallaan. Ihanaa saada äiti mukaan, nautti itsekin suuresti <3 Elmasta puhumattakaan... :D

   Poista
 3. Kuulostaa niin hyvälle ja koiruliinikin näyttää nauttivan.
  Minulle joka viikonloppuiset metsäretket koiran kanssa ovat oikea henkireikä. Lähden pariksi tunniksi metsään ja hengityksen viikon paineet ulos. Sitten taas jaksaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsä ja luonto yleensäkin on kyllä niin voimauttavaa, ihan parasta <3

   Poista
 4. Voi mikä ihana päivä! Voimaksi!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niin oli. Se kyllä aina huolehtii siitä, että saa ansaitun huomion! <3

   Poista
 6. Ihanalta kuulostaa päivänne ja mummonkin olette saaneet mukaan <3

  VastaaPoista
 7. Näyttää ja kuulostaa todella ihanalta! Kivat kuvasi huokuvat hyvää mieltä ♥

  VastaaPoista
 8. Tuon potkukelkka-ajelun olisin halunnut nähdä ;D Kuvat kertovat kyllä muuten kaiken - on teillä ollut mahtispäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kyyti oli huimaa, pari kertaa menin nurin ja muutaman kerran vauhti kiihtyi niin kovaksi, että oli ihan pakko päästää narusta irti! :D
   Päivä oli <3

   Poista
 9. Nämä ovat niitä päiviä ja hetkiä, jotka piirtyvät sydämeen iäksi <3! Ihanan kuuloinen päivä teillä :).

  VastaaPoista