sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Notebookin aika

Uusi vuosi, uusi kalenteri <3
Tämä on yksi asia, jota vuoden alussa aina odotan... että saa korkata uuden kalenterin!
Tuttu arkkimallinen Ellis-vuosikalenteri päätyy jääkaapin oveen.
Tänä vuonna kuvina on sekä simppeleita, että sellaisia, jossa on enemmän yksityiskohtia niille, jotka pitävät värittämisestä.
I prefer black and white <3
Mutta enpä vuosi sitten olisi arvannut, että korkkaan omatekemäni Notebookin, mutta niin vaan nyt teen.
Mulla on työni puolesta suunnittelupäiväkirja, johon tulee merkattua sekalaisesti myös muita omia asioita. Se on muuten oivallinen, mutta mielellään laitan sen loma-ajoiksi syrjään, että se ei ole koko ajan muistuttamassa töistä ja siellä muistettavista asioista. Sitten onkin usein lomalla se tilanne, että ei muista mitään... :D :D


Notebookista tuleekin mulle nyt yhdistetty private kalenteri ja päiväkirja. Koska jokaisen kuukausisivun jälkeen on neljä tyhjää sivua, voi tähän rakentaa ihan omanlaisensa kalenterin.


Mulla onkin nyt jo muutama plääni valmiina siihen, mitä asioita kirjaan ylös säännöllisesti, esim. näitä:

* talous
* kiitollisuus
* liikunta
* to do

Lisää kirjattavaa putkahtaa takuulla matkan varrella. Ja hyvä niin, tilaa kun on. Vielä on sivut tyhjänä, vaan ei kauaa...


Muitakin kuin kalenterin sivuja on tammikuulle tarjolla. Kävin eilen Suomalaisessa kirjakaupassa ja käytin lahjaksi saamani lahjakortin mieleisiini kirjoihin ja piirustustarvikkeisiin. Olikin hyvä päivä käydä siellä ostoksilla, kun kaiken päälle tuli vielä ihan hyvät extra-alennukset.
Minkälaisia kalenterin käyttäjiä ja täyttäjiä te olette?
Ja hei, joko kohta voi sanoa, että ollaan keväässä? Vaikka paukkupakkasiahan tuo taisi luvata...


Mukavaa tammikuun ensimmäistä iltaa!

Ellis14 kommenttia:

 1. Eilen jo aloitin Ellis-notebookin täyttämisen ja tänään lisäilin niin piirroksia kuin tekstiä alkusivuille. Työkalenteri täyttyy sitten muilla asioilla ja lomailee nyt hetken vielä työkopan pohjimmaisena. Ja kyllä, kevätpuolella ollaan vahvasti keleistä riippumatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla, että on käytössä :D Keväässä täälläkin toiveikkaana hytistään... hrrr..

   Poista
 2. Niin ihanan näköinen notebook ♥ !!!
  Täytyypä tunnustaa, että käytin tänä jouluna uudestaan ihanaa adventtikalenteriasi - meni minuun ihan täydestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä!! Just niin se adventtikalenterin oli tarkoitettukin, että tulisi käyttöön useampana vuonna. Se kun ei ollut mitenkään vuoteen sidottu päivien osalta.
   Ja kiitos kovasti, ihana! <3

   Poista
 3. Kalenterisi tulee minulla ahkeraan käyttöön ja hyvä että siinä on tuo kumilenksu mukana. Minun kalenterini tulee todennäköisesti myös pursuilemaan lippuja ja lappuja kiinnostavista jutuista. Ihanaa maanantaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni, kiva kuulla! Minä kans korkkasin omani notebookini toissapäivänä. Kiva nähdä, mitä kaikkea sen sivujen väliin etsiytyy.
   Kivaa tammikuun pakkasviikkoa <3

   Poista
 4. Oi, näyttääpä ihanalta tuo sinun notebook!
  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Ihana notebook!
  Paljon tilaa uuden vuoden uusille jutuille <3

  Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle Ellis!

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää tuo sinun notebook! Ehkä jonain vuonna tilaan itselleni sellaisen, jos en jaksa tehdä omaa. Minulla on joka vuosi uusi marimekon tyhjä kirja, johon teen kuukausikalenterin ja väliin jätän tyhjiä sivuja kaikkea tärkeää varten. Tänä vuonna jatkoin entiseen, koska sivuja oli vielä puolet jäljellä, koska kirja oli tavallista paksumpi. Päälliset kalenteriin ompelen itse. Mukavaa alkanutta vuotta 2017 kaikkien uusien kirjojen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marle <3
   Kivalta kuulostaa tuo Marimekon itsetehty kalenterikin. Mikä tahansa kalenteri, mikä itselle sopii ja omaa elämää helpottaa, on paikallaan. Ja kun itse tekee, saa sellaisen kun haluaa! :)
   Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 7. Meillä roikkuu tuvan seinällä Suomen luonnonsuojeluliiton Luonnonkalenteri. Sopivan iso ruudut, että mahtuu molempien menot. Sitten on henkilökohtainen muistikirja lisäksi. ..ja lippulappusia ;) Sinulla on kaunis käsiala! Luin kesällä Akvarelleja Engelin kaupungista ja pidin kovin. Hyvä ostos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu!
   Lippulappusia löytyy kalentereiden lisäksi meiltäkin :D Minä odotan, että pääsen lukemaan tuota Engeliä, nyt menossa vielä Jojo Moyes.

   Poista