tiistai 7. kesäkuuta 2011

Bestis ja pari muuta juttuaIhanaa... kesä. Vihreää ja vielä vähän lisää vihreää - siellä täällä kukkia, keltaisia, punaisia, oransseja, violetteja.
Heti loman alettua täällä on alkanut työleiri, ulkosellainen.

Pihan polvenkorkuinen voikukkapelto on tänään kaadettu (lukuunottamatta pientä länttiä pihan perukoilla, siellä täytyy näyttää jotain leikkuria tai saksia, heinä ja voikukat ovat niin tiheässä ja korkeita, että siinä on tehokaskin leikkuri pulassa).
En siis valehtele yhtään, jos sanon, että bestikseni (tänään) on tässä...Puutarhalta mukaan tarttui paitsi muutama kesäkukka, myös jotain keittiöpuutarhaan: tomaatintaimi, joka muuttaa asumaan ja kasvamaan vanhaan korvapuolikattilaan. Mulla ei tomaattia ole ennen ollut kasvamassa, joten ihan mielenkiinnolla kokeilen... Heh, tiedän... yksi vaivainen taimi on tosi vähän, mutta kokeilen nyt näin minimalisesti. Jos saan jotain punaista ja syötävää tästä tänä kesänä, ensi kesänä sitten enemmän :)


Kun iltasella kävin vielä ihailemassa alapihalla nurmikkoa, löysin raparperipusikon juurelta vanhan kolhuisen pikkuauton. Ruohonleikkuri on sen varmaan jostain pöyhäissyt esiin... sen täytyy olla vuosia vanha. No, siinä se nyt seikkailee ja odottaa jotakin heinäsirkkaa tai muuta itikkaa kuskikseen. Kesäyön hämärässä pieni keltainen auto kiitää lehdeltä toiselle...
Menen aamulla katsomaan, kuinka paljon matkamittarissa on kilometrejä :D

Kauniita kesäunia,
Multasormi-Ellis

2 kommenttia:

  1. Löysin sinun blogisi Irmastiinan kautta. Aivan valloittavan elämäniloinen blogi :)
    T. maiju Männiköllä

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva kuulla :) Tervetuloa lukijaksi, tulen vastavierailulle pikimmiten!

    VastaaPoista