perjantai 17. kesäkuuta 2011

Tik tak, tik takMenin tänään meidän kylän yhteen ja ainoaan sekatavarakauppaan.
Nyt en tarkoita maitokauppaa (=lähikauppa, pikku marketti), josta myös toki saa kaikenlaista muutakin, kuin vain maitoa ja leipää. Niitäkin löytyy täältä kaksi, siis ruokakauppaa.
Mutta tämä iso sekatavarakauppa (en oikein tiedä, millä muulla nimellä tätä kutsuisin, olkoon siis sekatavarakauppa) on kyllä oikea miljoonakauppa. Siis tavaravalikoimaltaan ja määrältään - liikevaihdosta en tiedä :)

Ajaa köröttelin sinne tänään vähän ennen sulkemisaikaa. Piti hakea polkupyöränpaikka-aineet ja multaa kasvimaalle. Molemmat löytyivät - tottahan toki.
Hyllyjä ja osastoja oli vähän järkkäilty sitten viime käyntini (josta ei muuten ole kovin kauaa, jos muistatte ne valkoiset kukalliset metallijakkarat. Nämä täällä (klik)).
Niinpä en voinut olla törmäämättä ihaniin sisustustavaroihin, joita pyörätarvikkeiden viereen oli ilmaantunut: peilejä, kylttejä, koreja, tauluja, naulakoita, kelloja.......)

Sain vakuutettua itselleni, että tarvitsen ison kellon ruokailutilan ja takkatilan välimaastoon. Ihan tosi, seinään on joku (=minä) hakannut liian monta naulanreikää, joten ne pitää ennen rippijuhlia saada piiloon jotenkin.
Kätevintä on tietenkin peittää ne tarpeeksi isolla taululla tai hmmm.. kellolla.

Koska kellon hintakaan ei päätä huimannut, löysin itseni kassalta sen kanssa :)
Näin siinä joskus käy. Menet ostamaan jotakin muuta ja sitten ikäänkuin löydät ratkaisun siinä hetkessä johonkin pulmaan, kun näet jotakin... Tulipas mutkikas selitys :DLöysin muuten kylpyhuoneeseen ihanan peilin, samaiselta osastolta. Sen jätin kuitenkin seuraavaan kertaan. Vaikka nyt vähän mietityttää, satuttaisiko sen seuraavan kerran jo huomiselle, kun peilejä ei ollut kuin yksi kappale... Se oli suuri, valkoisin koristeellisin kehyksin. Edullinenkin vielä.
Jep, huomenna on varmaan ihan pakko hakea vähän lisää multaa.

Täällä joku myhäilee tyytyväisenä ja kuuntelee kellon tikitystä...


Ellis

6 kommenttia:

 1. INANA kello..
  Kannattaa, kullä käydä hakemassa se peili jos vain yksi oli.
  Jos ehtii joku muu ostamaan, niin sitten sinua harmittaa..:)

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oho, onnistuin poistamaan kommentin, höh. Sitä piti sanomani, että on se vaan ihme kauppa toi teidän sekatavara sellainen. Ja mikäs sen riemastuttavampaa kuin löytää silloin kun ei etsi. Itse asiassa parhaat löydöt taitaa löytyä just silloin. Jos peilistä tykkäsit, kipaise ihmeessä hakemaan se.

  VastaaPoista
 4. Aivan valtavan ihana kello. Tuo olisi varmaan lähtenyt minunkin matkaani! (ja syistä löytyy kyllä aina, jos ei heti, niin kohta)!

  VastaaPoista
 5. Kyllähän noin ihanaa kelloa aina tarvitsee!!:)
  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille ystäväiset! Täytyy tunnustaa, että kävin katsastamassa peilin heti perjantaina, mutta... jätin kuitenkin vielä(kin) sinne. Jokin siinä mietitytti. Koko? Maalin kiilto? En tiedä. Jos tulen toisiin ajatuksiin sen suhteen ja joku on sen jo vienyt, olkoon niin. Lupasin itselleni, etten harmittele sitä.
  Kello on ihana!
  Oikein mukavaa viikonloppua teille ihan kaikille!!

  VastaaPoista