lauantai 4. kesäkuuta 2011

L-O-M-AJuhlavermeet riisuttu, kengät potkaistu jaloista. Pitkä päivä takana, ensin juhlat kirkossa ja koululla, sitten muutamat lakkiaiset kierretty. Ihanaa... kauniimpaa säätä juhliin saa hakea.

Nyt vaan lasi kuohuvaa ja sauna lämpenemään. Vihdoinkin alkaa olla aikaa tehdä omia juttuja, pihatöitä, ... mitä mieleen juolahtaa.
Lämpimät onnentoivotukset kaikille koulunsa päättäneille ja muille lakillisille tai lakittomille valmistuville :D

Niin, ja ihanaa viikonvaihteen jatkoa ihan kaikille!

Ellis

5 kommenttia:

 1. Samat on suunnitelmat täälläkin..:)

  VastaaPoista
 2. Jahuu, THE LOMA! Milloinkahan tän oikeesti tajuaa?
  Masussa painaa ylppäriherkut ja huomenna pitäisi pään kestää Lintsin vemputukset - rankka laji tää lomailu. Ei vais, tänäänkin reporankailin tuolla riippakoivun alla ja vaan tuijottelin pilvien ja lintujen lentoa vailla hössön häivää. (Sitten kyllä tulikin pikkasen kiiru saada perhe juhlataminekuntoon. Ja kun kaikki oli kunnossa, kuopus kompastui nurin takapihalla tehokkasti itsensä yltä päältä sotkien ja kaikki alkoi alusta: suihkuun, puhtaat vaatteet...)
  Ansaittua, lämpöistä ja aurinkoista lomaa kamu!

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, hienoihin keleihin vielä pääsit aloittamaan lomas.

  Enkä ole yhtään kateellinen ihmisille, joilla on lomaa, en.. Nautihan nyt täysin siemauksin minunkin puolestani kesälaitumista :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa !!!
  Mulla vielä 5 viikkoa lomanalkuun....menis aika vaan nopeesti :P

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille yhteisesti ihanista kommenteista ja lomatoivotuksista! Tänään nukuttu pitkään ja vielä kyläilty yksien lakkiaisten merkeissä, käyty ensiavussa tikkauttamassa nuoren miehen sormi - pajupillien teko on vaarallista...
  Lomasta huolimatta täällä alkaa kotityöleiri heti huomenna.
  Kivaa viikon alkua teille kaikille!

  VastaaPoista