sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Messuterkut - ja kiitokset!


Lämmin kiitos <3 kaikille metrin puodissa piipahtaneille ja pidempään viivähtäneille!!
Monta ellistä ja wirberryä (ihanan ystäväni Viipin alpakkaneuleet) päätyi uuteen kotiin ja matkalaukkuihin tuli taas tilaa uusille.



Kuvia oli tarkoitus napata, mutta... kuinkas sitten kävikään? Hmph. Jotenkin aika pääsi lipsahtamaan ihmisiä ihmetellessä, pöytää myllätessä, höpöttäessä, ystäviä ja opiskelukavereita tavatessa - joo, meillä oli jopa pienimuotoinen kurssikokous, kun neljä meistä vuonna -89 valmistuneista sattui samaan aikaan samaan paikkaan. Sinne metrin puodin taakse. Apuva, sitä käkätystä ja höpötystä! :D Ja sitten paikalle tupsahti vielä viideskin, tosin osa porukkaa oli jo siinä vaiheessa hajaantunut. Niin, ettei kai ihme, jos nyt ei tullut mieleen säntäillä kameran kanssa kuvakulmia miettimässä? :)))
Elämä ei messuillakaan ole aina pelkkiä käsitöitä!
Oli myös tosi mukavaa ja mieltä lämmittävää tavata blogin kautta tutuksi tulleita! *hyppii iloissaan*(Saila, kiitos vielä tuliaisesta <3)

Meillä on messuilla jo ikiomat kantikset! Ihanat Taina ja Katjuska pyyhältävät puotiin heti perjantaiaamuna, kun messuportit ovat auenneet. Usein vauhtiladyt päättävät messurundin myös meille, kun vaadimme nähdä kaikki ihanat pyörällisiin vetolaukkuihin talletetut aarteet ja löydöt. Ja olihan niitä taas löytynyt, vaikka nyt kuvassa vilahtaakin ensimmäiset (jotenkin tutun näköiset) ostokset!



On meillä kassakonekin! Vanhan matkalaukun takana. Se koostuu osista, kuten peltilaatikko, silmälasit, kahvikupponen, muistikirja, suklaata ja muuta herkkua, erilaista sälää, kuten kyniä, saksia ja mitä sitä nyt käsityöläinen tarvitsee... Toimii ilman sähköä, eikä mene rikki, vaikka putoisi lattialle (on kokeiltu).




Ensi vuonna uudelleen, samaisessa paikassa, Novitan ei-niin-pienen lankakaupan kupeessa, karvalankaneuleiden naapurissa, on pieni sininen kauppa, pellavalla ja villalla höystettynä. Tänä vuonna Wirberryn iki-ihanat pellavamekot pitivätkin välivuotta Viipin opiskelujen vuoksi, mutta aikomus on palauttaa ne heinäseipäälle ensi vuonna. Let's hope!

Sunnuntai-illan terveisin,

Ellis


16 kommenttia:

  1. Miten kiva oli taas nähdä!!!! :) Mulla meni messut vähän pikkumiehen ehdoilla enkä ollenkaan päässyt pönkimään ja hypistelemään kaikkea perinteiseen tapaan, mutta mukavaa oli! Meilläkin kohta plokissa pientä tarinaa messuviikonlopun hulinasta. Ja myös mulla jäi kuvaaminen IHAN unholaan, onneksi isä sentään nappasi yhden kuvatuksen. Saisinko lainata sinulta tuota ylintä kuvaa meidän plokiin? :)

    Tsemppiä alkavaan viikkoon ja halit täältä Aitoosta!

    H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli mukavaa, kun nähtiin! :)) Kyllä saat lainata kuvaa toki! Taas pitäis sukeltaa arkeen... miten se tuntuu jotenkin vaikeelta tänä aamuna...
      Kivaa viikkoa sinne myös, halien kera <3

      Poista
  2. Harmi että jouduin jättämään messuilun tänä vuonna väliin :( On ollut suorastaan kidutusta lukea toisten blogeista messupostauksia. Ensi vuonna toivottavasti taas messuilla nähdään! Mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa harmitteli moni muukin - no, onneksi nämä on jokavuotiset messut... ja aikahan tunnetustu rientää kamalaa kyytiä. Pian siis ollaan taas messuilla! :)
      Kiitos, sinulle myös mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Kylläpä oli taas mahtavat messut ja oli kiva tavata. Jalat olivat kyllä kipeänä viiden tunnin kävelyn jälkeen, mutta olihan se taas sen arvoista. Eipä ole varmaan helppoa kolmen päivän seisoskelu myyntipöydän takanakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli mukavaa nähdä sinut! Ei ihme, jos jalat oli kipeenä. Kyllä se messutyökin veronsa ottaa, vaikka meillä on tuolit tiskin takana, mutta on se silti semmoista intensiivistä olemista kolme päivää, vaikka tosi mahtavaa onkin!

      Poista
  4. Oi ihana ellis, oli niiin mukava nähdä ❤️
    Ja kiitos itsellesi joulunodotuspaketista 😊
    Mukavaa viikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli <3 Ihanaa, että tulitte sieltä kaukaa!!
      Halit ja mukavan viikon toivotukset sinne myös <3

      Poista
  5. Olipa taas kyllä aivan oivalliset messut! Näkemistä ja kokemista niin, että koko viikonloppu meni siitä toipuessa. Voi vaan kuvitella, miltä se kaikki tuntuu myyntipöydän takaa katseltuna.. Ihana oli nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se melkoinen kokemus on, toi messuviikonloppu. Siihen liittyy niin paljon muutakin kuin vain se myynti... ihan huikeeta! Ja oli taas ihanaa nähdä tosiaan!!

      Poista
  6. Voi että miten mua niin harmittaa, etten päässyt tulemaan :(. Ja nyt nää kuvat nähtyäni vielä enemmän, koska tunnelma oli varmasti mitä suurimmassa määrin kaikinpuolin ihana ja iloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Annukka, olis tosiaan ollut mahtavaa tavata! Mä uskon, että sekin päivä koittaa ja puoti on varattu jo ensi vuodelle, joten sitten... uusi yritys? <3

      Poista
  7. Kiitos kuvalainasta! Löytyy http://maitolaiturinkyllikit.blogspot.fi/2014/11/halkomakihulinaviikon-huipennusta.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiva kun kelpuutit! :) Käynkin kurkkamassa! :)

      Poista
  8. Kiitoshali! Messumuistot nostattavat onnellisen hymyn huulille vielä pitkään. Tosin, eilen ei naurattanut yhtään - hillitön nälkä koko ajan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin täällä, hymy huulilla ja purjeet auki mennään täälläkin vielä ainakin pari päivää... :D
      Siis hieno juttu!!! You can do it, sis! Halit ja kiitokset sinnekin - ja mä haluun kuulla kaiken pikimmiten :D

      Poista