lauantai 17. tammikuuta 2015

Kaksi kokkikolmosta... eli murua rinnan alle


Mitä tapahtuu, kun Prisman lehtihyllyllä alkaa tehdä mieli näkkileipää?
Entä mitä syntyy, kun muutama lapinriekko uiskentelee punaviinissä yön yli jääkaapissa?




 Työnjako meni siten, että minä etsin kaupasta siemenet sun muut näkkäriaineet ja tekaisin kaksi pellillistä näkkäriä (Kalastajan vaimon knekkis-ohjeella).




Etämies valmisti riekkopaistin. Alusta loppuun itse, niinkuin se aina tekee, suurella hartaudella.




Näissä riekkopaisteissa maistuu mahtavana sivumakuna ne tarinat ja tunnelmat, kun niitä on haettu ja pyydetty pohjoisen tuntureilta. Jotenkin mulle iski de-javu - oon tainnut ennenkin kuvailla samanlaisia annoksia tänne ;) No, lempiruoka, mikä lempiruoka. Ja lempikokki <3

Todistusaineistoa...








Nyt on kai pakko mennä keittämään pannullinen kahvia... raskas ruoka vaatii raskaat jälkiruuat ;)

Ellis

8 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä ja ravitsevalta! Kivaa illtaa sulle ja etämiehelle (jota joskus mietin kuinka etäällä mahtaa olla...?)

    VastaaPoista
  2. Sitä se just on! :) Kiitos! Ei se niin kovin etäällä... reilut 70 km vain :D
    Ja samoin sinne teidän jengille kivaa iltaa!

    VastaaPoista
  3. Oih, näyttää herkulliselta ruoalta:)
    Ja Ellis, tuo on aivan ihana viime postauksessa tuo liivi, jonka teit!!

    VastaaPoista
  4. Huoh, miten herkullisen näköinen annos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se hyvää oli. Loppu padasta viimeisteltiin just äsken... :)

      Poista