tiistai 24. toukokuuta 2011

Ihanat inspiraatiotSain taannoin äitienpäiväpaketista ihanan kirjan. Olen selannut sitä etu- ja takaperin, fiilistellyt ja ihastellut...
Ihan pakko on jakaa kirjan muutama kuva teidän kanssanne. Nää on vaan niin positiivisia fiiliksiä ja tunnelmia, joita mulle näistä kuvista välittyy.
Rentoa, mukavaa, kotoisaa, ja erityisesti persoonallista. Juuri persoonallisuus on ehkä se juttu, miksi juuri nämä huoneet mut niin lumosivat.

Enjoy...

Mun huomio kiinnittyi heti noihin hauskoihin pieniin puupöytiin (siis pölkkyihin). Mikä nerokas ratkaisu - yksilöllinen ja persoonallinen
Olen nähnyt käytännössä, miten nämä ´toimivat´sisustuksessa... hyvän ystäväni ihanassa kodissa aivan mahtavia katseenvangitsijoita, sulassa sovussa muun harmonisen sisustuksen kanssa :)

No entäs nuo keskimmäisen huoneen - makuuhuoneen- juustokehikot, jossa vanhat kupit istuskelevat?
Puhumattakaan hauskasta paljettitopista, joka on kehystetty tauluksi!
Sopivat kuin nenä päähän tuohon simppeliin tyyliin ja värimaailmaan.Jokin ihana karheus ja rouheus huokuu tästä kuvan keittiöstä. Punatiili?
Tiedä häntä, mutta kyllä tuolla olisi kiva puuhellaa lämmitellä...

On se vaan hyvä, että jokaisella on sisustuspuolellakin oma makunsa. Olisihan se aika kamalaa, jos kaikki huushollit toistaisivat samaa kaavaa. Omaakin silmää miellyttää kovinkin erilaiset tyylit ja asiat sisustuksessa, mutta näissä kuvissa on pieni väläys jostain sellaisesta, mikä aiheuttaa mulle huokailuja...

Taidan alkaa suunnittelemaan, mitä pientä kivaa keksisi keittiöön...

Ellis

7 kommenttia:

 1. Kivannäköstä...tykkään!!
  Itsekin pidän tyylien sekasotkusta..ei ole selvää suuntaa, just kun luulee löytäneen SEN IHAN OIKEEN OMAN MAUN MUKAAN tyylin, niin tulee muut ideat mieleen.. :))
  Hyviä öitä Suomeen!

  VastaaPoista
 2. Niin juuri se menee mullakin... :)
  Kauniita unia sinne `naapuriin´myös!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, voisin melkein muutta tuonne..:)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Joitakin kirjoja ja lehtiä selaa kerta toisensa perään. Persoonallisia koteja on IHANA katsella!!! Ja hauskoja kivoja ideoita oikein syö silmillään! On mukava, kun ihmiset sisustaa jokainen just niin kuin oma persoona, vaisto ja herkkyys sanelee!! Mukavat loppuviikot :)

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Niin voisin minäkin :)

  Hyvä Mieli: Aivan totta! Persoonallinen koti kertoo paljon myös asukeistaan. Sellaisissa kodeissa näkyy kivalla tavalla elämä.
  Mukavaa loppuviikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
 6. Kiinnitin kanssa huomion noihin pölkkypöytiin, ihan mainio idea.. Noistahan saisi kehiteltyä vaikka mitä ja kissakin ois tyytyväinen kun kerrankin saa terottaa luvan kanssa kyntensä huonekaluihin ;)

  VastaaPoista
 7. Aivan totta, pieni kynsien viilailu tekisi pölkyn pintaan vaan sopivasti niitä elämän jälkiä :)

  VastaaPoista