tiistai 31. toukokuuta 2011

Kahden maailman välissä

Tänään oikeastaan tajusin sen, miten ihana pieni piilo- tai pakopaikka tämä blogi on. Kun kiire ja aikataulut "oikeassa maailmassa" lyövät päälle ja työ meinaa vallata hetkellisesti järkälemäisen osan päivästä, niin sekä oman blogin kirjoittaminen, että toisten ihanien juttujen lukeminen ja fiilistely toimii ihan loistavana pikanollaajana. Henkireikänä.
Juu, ihanaa olisi lähteä lenkille tai jotain... mutta joskus vaan ei ehdi kaikkea... koneen nappia on sentään helppo painaa.

Niin että sitä vaan, että ihan mahtavaa, että tästä blogista, tästä blogien ihan toisesta maailmasta, on tullut niin kiva paikka tulla. Tänne kun voi tulla ihan milloin vain ja ihan sellaisena kun haluaa. Ei tarvitse katsoa peiliin, onko tukka hyvin.
Joskus voi tulla viihtymään pitempään, joskus (kuten nyt) tulla huokaisemaan ja hakemaan kivaa mieltä.

Kiitos teille, jotka siellä ruudun toisella puolella näitäkin höpinöitä ihmettelette, olette vaan ihania!
Uusia lukijoitakin on tullut mukaan, tervetuloa lämpimästi kaikille :DJa ettei unohtuisi, tämä jo aiemmin keväällä ommeltu koru ^ kertoo sen: rakkaus, ilo ja haaveet - niitä tarvitaan!

Ellis

4 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi tästä pikanollauksesta! Ja nyt on taas mentävä ja lujaaaaa - onneksi ulkona lämmintä ja aurinkoa :) <3

  VastaaPoista
 2. Kanssasi niin samaa mieltä! ;D
  Mukavaa päivänjatkoa! Toivottavasti saat nauttia auringonpaisteesta ja lämmöstä niin kuin me täällä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle ystäväni. Kiitos, että jaksat kirjoitella ja kiitos, että jaksat käydä visiitillä minunkin blogissani.

  VastaaPoista
 4. Viipi, Liina ja Irmastiina:
  Lämmin kaunis kiitos ystäväiset!
  Aurinkoa teille kaikille :D

  VastaaPoista