torstai 5. toukokuuta 2011

Tuhannen tuumaa

Tänään on ollut taas niitä päiviä, kun ei ole tarvinnut miettiä, mitä sitä puuhastelisi vapaa-ajalla (jaa millä vapaa ajalla???).
Noh, toisaalta on kiva, kun on mukavia menoja ja kivaa puuhaa, kuten tänään.
Illan huipentuma oli paikallisen liikuntaseuran kevätnäytös, jossa meidän rivitanssiporukka myös esiintyi. Tanssimme hauskan Dynamo-tanssin sonnustautuneina ihaniin 50-luvun pilkkukuosisiin kellohameisiin, päässä rusetit samasta kankaasta, jaloissa valkoiset tennarit... Fiilis oli kyllä suht. korkealla :D

Monenlaista puuhaa on riittänyt ihan täällä kotonakin. Pyykkikone on pyörinyt tänään ahkerasti, koska huomenna suuntaamme viikonlopun viettoon toisaalle, enkä ole malttanut pysytellä pois ompelukoneen ääreltäkään. Ja tämä kirjoittaminen... se vaan on niin kivaa. Dokumentoida pieni otos päivästä.
Pieni pyrähdys puutarhassa katkaisee hektisimmänkin päivän. Mustan viinimarjan lehdet ovat tänään jo hyvällä alulla!Joskus on niitä hetkiä tai aikoja, kun on niin paljon ideoita ja inspiraatioita, että meinaa olla tuskaa, kun ei ehdi kaikkea. Ei malttaisi, ei millään. Lopettaa siis. Tai haluaisi jo päästä seuraavan jutun kimppuun, vaikka on vasta puolitiessä edellistä...
Tyhjät kirjekuoren reunat täyttyy raapustuksista, piirustuksista ja muista idiksistä, joita koetan tallettaa, etteivät huku seuraavan ajatuksen alle.
Mulla taitaa olla kevätvilli.
Se on onneksi varsin positiivinen oireyhtymä, joka lähinnä huvittaa lähipiiriä... :)

Stressiksi asti kevätvilli ei koskaan ehdi. Lehmänhermoilla varustettuna kaadun ensimmäisenä tositosi lämpimänä päivänä aurinkotuoliin ja jätän värkkäilyt ja muut tuikiturhat hommat telakalle hetkeksi.
Tämmöistä lämmintä valohoitoa saattaa olla tiedossa sunnuntaina. Lämmintä on luvattu ja onhan sentään äitienpäivä :)
Viikonlopulle on tiedossa muutakin mukavaa: pääsemme kurkistamaan erääseen uuteen kauniiseen kotiin...
Kivaa alkavaa viikonloppua!

Ellis

2 kommenttia:

  1. On se ihanaa, miten valon lisääntyminen vaikuttaa ihmisiin... tuntuu, että untakaan ei tarvitse niin paljon, kun talvella.. ei edes tälläinen unikissa, kuin minä..:)

    Mukavaa viikonloppua sinullekkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Irmastiina :) Ja olet ihan oikeassa, kevään valo on kumma ilmiö...

    VastaaPoista