maanantai 2. toukokuuta 2011

Maanantai-illan Niksipirkka

Niksipirkka iskee jälleen sukkahousujen muodossa (joku saattaa muistaa Kameran sukkahousuissa :D).

Kun istuu pitkät työmatkat autossa, on kiva polkaista esim. kauppaan tai kirjastoon pyörällä. Niin tänäänkin - polkaisin riemumielellä kirjastoon. Isohkon ylämäen jälkeen puuskutin henkihieverissä, jolloin avonaiseen suuhun lensi kärpänen.
Siellä se pörisi kitalaessa, kunnes sain sen sylkäistyä pihalle. Yäk.

Tulin kotiin (suu kiinni visusti), poimin postilaatikosta uuden Pirkka-lehden ja sieltä löytyi ratkaisu tähänkin pulmaan!
Saat verrattoman hengityssuojan, kun leikkaat sukkahousuista korvasta korvaan ulottuvan kaitaleen ja teet siihen korvia varten reiät. Sitten vaan pingotat nailonit korvasta toiseen - etukautta. Kuulemma hyvä hengityssuoja siitepölyaikaan :)
Toimii eittämättä myös kärpäshaavina pyöräilijöillä ja muilla ulkoilmaihmisillä, joilla suu ei pysy kiinni...

Minkälaiset korvat pitää olla, että tämmöinen haavi pysyy suun edessä?
Ja verkkosukkahousuja ei tähän tarkoitukseen kannata tietenkään kokeilla... Mutta, rehellisyyden nimissä, taidan jättää tämän niksin muiden kokeiltavaksi :D


Yrttikaappiin on tänään hiipinyt sekalainen seurakunta istutusastioita! Saas nähdä, milloin sinne muuttaa ensimmäiset vihreät asukkaat!

Raikasta toukokuun alkua!

Ellis

2 kommenttia:

  1. Oukei, nyt kun näin nuo omaperäiset istutusruukkusöpöläiset, niin annan periksi: tuosta tulee mielettömän hieno yrttikaappi! (Suunnittelin kyllä jo säntääväni paikalle raivaamaan tilaa arabiavitriinille...)

    VastaaPoista
  2. Hihii, kyllä me oltaisiin saatu se juntattua johonkin nurkkaan - ja täyteen kaikkea mahdollista kuppia ja kippoa :D
    Mutta kieltämättä, kaappi sopii tuohon terassille parhaiten.

    VastaaPoista