maanantai 16. toukokuuta 2011

Raparperitaivas




Ihan MIELETÖN ottelu Suomelta eilen, sanon minä, joka kyllä tykkään katsoa nämä tämmöiset loppuhuipennusottelut. Kaikkia pelejä en jaksa tai viitsi tai ehdi seurata, tämä kuitenkin lämmitti satunnaisen penkkiurheilijan sydäntä erityisesti. Ansaittu voitto!
Kiitos Leijonat ja onnea!!!

Sen kunniaksi kipaisin raparperipensaaseen, otin muutaman varren ja kokeilin itselleni uutta reseptiä:

Pilko raparperit voidellun uunivuoan pohjalle.
Laita mukaan pakasteesta jäisiä mansikoita tai mansikkahilloa, jos mansikat pakastimesta on jo herkuteltu.
Sulata sopiva klöntti voita, laita voisulan joukkoon vähän sokeria ja niin paljon kaurahiutaleita, että seoksesta tulee sopivan sakea.
Kaada seos raparperi-mansioitten päälle ja laita uuniin 200°.
Paistos on valmis, kun kaurahiutalekuorrute on kauniin kullanruskeaa (noin 20 min. uunista riippuen).
Tarjoa vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Mmmmm.....

Ellis

2 kommenttia:

  1. Maiskis!
    Varmasti on hyvää, piitäpä kokeilla..:)

    VastaaPoista
  2. Hyvää on - ja helppoa. Nopeaakin vielä :D

    VastaaPoista