perjantai 6. toukokuuta 2011

Viikon paras päivä
Takana kiireinen työviikko, edessä aurinkoinen viikonloppu reissuilua, kyläilyä, rentoilua, ulkoilua, äitienpäivää...
Kotona ompelukoneen välissä pari kassia kahvoja vaille valmiina, reissukassiin päätyi muutamat farkut saksien ja virkkuukoukun kanssa... mitähän niistä syntyy... jotain pitkän automatkan aikana kenties?
Jää nähtäväksi.
Piirustusvihko kynän kanssa aina mukana. Joskus voi iskeä inspiraatio kesken kaiken :)

Äitienpäivää vietämme koko pienen klaanimme kanssa (=siskon perhe, omat vanhemmat ja oma poppoo), tosin yksi joukosta - oma vanhin lapsukainen - istuu sunnuntain pitkällä lennolla Japanista kotiin päin. Luulen, että paras äitienpäivän lahja on puhelinsoitto tytteliltä lentokentältä, kun on päässyt perille Suomeen <3
Eilen illalla iski kauhea ikävä.. kun aloin ajatella, miten kaukana se pieni (höh, aikuinen, ainakin melkein..) siellä on. Ajattelin suurella kiitollisuudella tätä nerokasta nykyteknologiaa: yömyöhällä nukkumaan mennessä laitoin tekstarin valtamerten taa ja aamulla herätessäni oli puhelimessa vastaus odottamassa hymiöitten ja terveisten kanssa.
Niin kaukana mutta niin lähellä.
Mielessä häivähti taas kerran ajatus siitä, tuleeko lapseni nimi joskus lukemaan postilaatikossa toisella puolella maailmaa...

Äitinä oleminen on paitsi ihanaa myös joskus aika rankkaa. Mutta sitähän se kaikki on - rakkautta rakkautta vaan.

Kohti lauantaita... mua huudellaan elokuvaa katsomaan... pitänee mennä :)

Ellis

3 kommenttia:

 1. Niinpä, kiireisen viikon jälkeen perjantai tuntuu autuudelta!! Mukavaa äitienpäivää Sinulle.
  Äitinä oleminen on, niin kuin sanoit, ihanaa, mutta joskus rankkaa. Huolta kantaa mukanaan, vaikkei aina tarvitsisikaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi pikkuinen jos niin kauas lähtee... mutta onhan se niin, että nykyisin maailmakin on niin "pieni". Vaikka toinen asuisi kaukanakin, hänet tavoittaa...:)

  Hyvää ja aurikoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Hyvä Mieli ja Irmastiina: Kiitos! Ihania kommentteja, kauniita sanoja :)

  VastaaPoista