lauantai 12. maaliskuuta 2011

Aarteita

Hyvä ystäväni kertoi tänään ihanalta kuullostavasta sisustusmatkasta Ruotsiin toukokuussa (My Country Home -putiikin sivuilta pääsee blogiin, jossa matkasta kerrotaan).
Lukaisin jutun ja vaikutti juuri sellaiselta, missä olisi aivan ihanaa olla mukana!! Juuri samaisena viikonloppuna matkaan kuitenkin toiseen suuntaan, nimittäin Tallinnaan, joten minun osaltani tuo reissu ei toteudu.

Inspiroiduin kuulemastani ja lukemastani kuitenkin sen verran, että kipaisin kellariin, josta kannoin ylös muutaman löydön omilta "romureissuilta"
Sveamamman maahan.

Tämmöisiä purkki-ihanuuksia ja laatikoita muiden muassa sieltä on meille kantautunut. Aikas ihania, jos tämän tyyppisistä romuista sattuu pitämään :)

Tänään ei ole tarjolla ruokakuvia, tämä hellapoliisi on ollut ulkona syömässä - ja muutenkin... vaihtelu virkistää.
Kirppikseltä löytyi tänään Hemuli- muumimuki ja pitsejä tuunaukseen. Sormet jo syyhyää käsitöihin, mutta tässä on vaan nyt ollut niin paljon kaikkea muuta tohinaa, että ihan yksittäisiä juttuja oon ehtinyt tehdä.
Mutta ehkä jo ensi viikolla... :)

Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille - ja lämpimästi terveisiä kaikille ihanille ystäville, jotka ovat soittaneet tai laittaneet viestiä kysyäkseen, miten kaukaiset läheiset voivat Japanissa. Heillä siellä on kaikki hyvin, tragedia ei ole suoraan koskettanut sitä aluetta, missä asuvat. Koskettava juttu kuitenkin, koko kansakunnalle.

Ellis

3 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä uskomaton kellari, kun sieltä tollasia kaivelet suit sait! Samoin kuin ne sun komeron perukat, joista löytyy niitä unohdettuja nahkalaukkuja. Voitasko joskus järjestää teille sellanen "löytäjä saa pitää"-tapahtuma?;) Mulla olisi jo ainaskin kaks täsmälöytöä mielessä!

  VastaaPoista
 2. Viime syksynä oli sellainen päivä, että löytäjä saa pitää.
  Miekin (joka en todellakaan kerää mitään vanhaa enkä erikoista) nappasin kaatopaikalle menevästä kuormasta kengät, puutason, pöytäliinan, patjan kappaleen ja tärkein minulle; kuramatosta pieniä 2x5cm paloja(ne ovat tärkeä osa minun harrastamistani ;))

  VastaaPoista
 3. Viipi: Sun kommentti kirvoitti taas sunnuntain naurut :) Hyvä idea toi löytöpäivät!!
  Päivi: Hyvä, että tulit pelastamaan jotain itsellesi tarpeellista :)
  Moinen inventointi pitäisi tehdä useammin, myös niitten kaapin perukoiden osalta. Ei meinaa itsekään pysyä kartalla, mitä siellä oikein on kätkettynä...

  VastaaPoista