tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tiistai

Tämän päivän saldo:
-luistimet ja monot autotalliin
-kranssien näpertelyä (kylpyhuoneen & wc:n oviin)
- kotiruokaa

Tänään sattui kumma juttu. Hain liiteristä puita ja naps - avain katkesi lukkoon. Vanha abloy-avain. Sinne jäi, en tiedä kuka ja miten sen sieltä saa pois...
Liekö saanut lämpöhalvauksen - avain siis - tänään auton mittari näytti +8°, kun ajelin töistä kotia kohti.
Taitaa olla kevät :)

Ellis

PS. Tänään taas liputin ruotsalaista tv-viihdettä. Kruununperijättären jatko Kuningataruhri-trilogia päättyi. Huisin jännä. Ovat kirjoinakin todella hyviä, kuten Hanne Vibeke-Holstin muutkin kirjat (Teresen valinta, Onnellinen nainen, ... en millään muista kolmatta tähän Terese-trilogiaan kuuluvaa), kirjoittaa nykypäivän Tanskaan ja Ruotsiin sijoittuvaa draamaa, jossa politiikan kiemurat soluttautuvat ihmisten perhe-elämään ja arkeen. Aiheesta huolimatta ei ole mitenkään kuiva, vaan realistinen, mielenkiintoinen... Noh, ei tämä mikään kirja-arvostelu sentään ole, mutta kannattaa lainata yksi ja lukea. Lukee suurella tod.näköisyydellä loputkin.

PSS. FST5-kanava muuten lähettää viikottain hyviä ja laadukkaita norjalaisia, tanskalaisia ja ruotsalaisia tv-sarjoja. Esim. lauantaisin klo 17.00 ohjelmapaikalla on jo pitkään tullut tosi hyviä sarjoja. Tulevat aina maanantaisin klo 20.00 uusintana, jos sattuu vaikka unohtumaan saunan lauteille lauantaina juuri silloin :)
Nyt norjalainen Takaisin saarelle, josta tulee ensi lauantaina viimeinen osa. Sitten alkaa jokin uusi, toivottavasti taas hyvä!
Vinkki-vinkki niille, jotka ovat kyllästyneitä amerikkalaisiin maikkarin sarjoihin ;)

3 kommenttia:

 1. Herttinen, mikä touhupuhuri siellä pyörii! Tänne kanssa, kiitos!

  Kuningataruhri oli hyvä. Monin tavoin. Pisti miettimään monia isojakin asioita, lähes poliittisia ja se on jo paljon se, mun kohdalla. Ja just toi, kuinka asiat ovat niin paljon enemmän kuin toistensa summa, työ, perhe, parisuhde, velisuhde, suhdesuhde, oikea, väärä, moraali ja sen puute jne. Ja kun tähän vielä ymppää eri ihmisten välillä hyvinkin vastakkaiset näkökulmat, perustellut kullakin, niin johan on koukuttavat ainekset kasassa.

  Kiitos noista ohjelmavinkeistä! Pienet täsmämuistutukset ovat edelleen tervetulleita;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama tekemisen meininkivaihde. Ihanaa kun tulee kevät VIHDOIN! Ja mahtava avainarkku sinulla!

  VastaaPoista
 3. Viipi: Juu näitä puhureita tulee ja menee. Tänään on ollut vähän rauhallisempaa :)
  Ihan samaa mieltä kuningataruhrista. Taidolla tehty ja näytelty. Lisää sellaista kiitos!

  selma: Kyllä on kevättä odotettukin! Tosin täällä sataa parhaillaan oikein kunnolla lunta...

  VastaaPoista