sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sunnuntain sekalainen seurakuntaTämä sunnuntain sekalainen seurakunta koostuu kuvista ja asioista, jotka eivät mitenkään liity toisiinsa.
Sunnuntain tapaan olen vähän hajamielinen... ajatus yrittää jo uumoilla tulevaa viikkoa, mutta viipyilee vielä menneessä viikonlopussa. Sohvan nurkassa on taas kuunneltu Idolsit, mietitty jo vähän ensi viikonlopun kivoja kuvioita, suunniteltu ruokalistaa, to do-listaa, huomista kauppalistaa... minkähän listan vielä tekisin...

Tuleva viikko näyttäisi olevan vähemmän kiireellä lastattu kuin viime viikko, työn puolesta pitäisi ainakin olla "normiviikko" ja vähän lyhyempiä päiviä, joten toiveissa olisi saada kotonakin edes vähän enemmän aikaiseksi.Tulevan viikon "pakko-saada-aikaiseksi":
- kenkäkaapin raivaus... luistimet, monot autotalliin
- kaikkein paksuimmat takit alakertaan odottamaan ensi talven pakkasia
- kotiruokaa
- ompelukone esille ja paininjalka jalan alle
- tilauskoru
- panelin maalausta...

No, katsellaan sitten loppuviikosta, miten sujui :) Olen välillä aika taitava luistamaan itselleni organisoimista hommista, mutta toisaalta nyt on tosiaan luvassa vähän lyhyempiä päiviä töissä tällä viikolla, joten... yritän piiskata itseäni kotihommiin.

Loppuun vielä kuva Vegeta-kattilasta, joka ei kuitenkaan suinkaan ole se eilinen... Se tietenkin unohtui kuvata tänään, ja nyt olen jo kattilan ulottumattomissa. Samanlaisin, joskin vielä kirkkaammin kuvioin varustettu ja lisäksi kooltaan isompi on etämiehen eilinen löytö. Tämä taitaa olla sen pikkusisko, tämmöinen pikku kasari, jossa keitän usein porkkanoita ja perunoita.Mukavaa myöhäistä sunnuntai-iltaa!

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti