keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Elämän sillisalaattiTänäänkin oli normipäivästä poikkeava päivä töissä. Ihan erilainen kuin eilen mutta yhtälailla kiva ja antoisa oli reissu Helsinkiin oopperaan. Päivä meni siis kulttuurin parissa ja bussissa, kotiin ehdin vasta kun ilta jo alkoi hämärtää.

Täällä odottikin jo aika viileä huusholli, kun öljytonkka oli tyhjentynyt... Eipä auttanut muu kuin lähteä taas tonkan kanssa huoltikselle, kun öljyauto ei ole vieläkään käynyt. Joku (=minä) unohti nääs eilen illalla tarkistaa öljytilanteen pannuhuoneesta. Mun oma pannuhuone (=pääkoppa) käy kyllä ihan kuumana #*§#@%!!!
HUOH.

Kesä, aurinko, lämpö... niitä odotetaan tänne ihan oikeesti ja lujaa!

Eikös öljy-yhtiöillä voisi olla jokin systeemi, että perheellisille naisihmisille toimitettaisiin se tilattu öljy viipymättä!
Saako kannatusta?

Tämän illan salaatti - se oli sentään hyvää!
Lautaselta löytyy jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, purjoa, leipäjuustoa, light pepperonia ja raejuustoa. Kastikkeeksi bongasin mulle uuden tuttavuuden kaupasta tänään: Pirkka Parhaat- sarjan Caesar-kastike, kevyt ja maukas kuin mikä :)

No, vielä meidän perheen öljykriisiin, se on pieni murhe oikeasti. Japanin uutiset pitävät hereillä ja huoli on iso, etävävy on tuonut tapahtumat meille jotenkin niin lähelle. Peukut, varpaat ym. pystyyn ja toive yläkertaan, että tilanne saataisiin jotenkin hallintaan.
En varmasti ole toiveineni yksin. Maailma on sittenkin aika pieni ja tiivis, kun tämmöisiä kamaluuksia sattuu. Apua alkaa nopeasti löytyä maailman eri kolkista, ihmisten inhimillisyys ja halu auttaa näkyy ja se on hyvä.

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti