sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Nappikoruilua


Nappikoruja pitkästä aikaa... näistä jompi kumpi lähtee huomenna matkaamaan lahjaksi Turun suuntaan. Tekeillä on myös tilauksesta rannekoru ja sormus.

Tänään löytyi jotain kivaa kirppikseltäkin: sininen kesäpaitis - söpö, ruskea neulebolero (NoaNoa) - kiva, nippu vetskareita (idea niille valmiina) - tarpeeseen, sireenin värinen (semmoinen kiva vaalea lila) puuvillaneuletakki (gt, uusi) - nätti. Kaikki yhteensä 9 euroa :)

Huomenna arki alkaa taas... tässä pitäisi kai alkaa jo rauhoittua nukkumaan, mutta arvatkaa vaan väsyttääkö???
EI YHTÄÄN! Jos kävisi kerran vielä jääkaapilla? Ihan nopeesti? Mikä dieetti? Alkaa vasta huomenna (niinkuin aina).

Hyvää maanantaita kaikille!

Ellis

3 kommenttia:

 1. Tapasin viikonloppuna kovasti keventyneen, nuorentuneen ja energisen ystäväni. Johan tuollaiseen muutokseen halusin reseptin saada minäkin ja sainkin, hymysuin ja onnistumisen riemulla maustettuna: hiilarit veks! 6 viikkoa, miinus 8 kiloa. Jep. Eikä kuulemma ole ollut ollenkaan vaikeata. Jep jep. Toiset ihan oikeasti aloittavat diietin:o Tässäpä sitä pohdin leipäholistina, voisinko päystyisinkö - ainakin jonkinlaiseen sovellettuun versioon. Tunti kerrallaan. Hm.
  Kirpparireissuasi voisit konkretisoida asukuvin. Hyvältä kuullosti löytösi ja kukkaroystävällisiltä myös. Mäkin tein löytöjä Witikkalassa. Kukkaro ei tosin suostu ens kerralla lähtemään edes mukaan.
  Nättejä koruja. Noissa on jotenkin sellainen keväisen kevyt meininki.

  VastaaPoista
 2. ^ Mie oon päätynyt soveltavaan versioon. Uskon kyllä täys karppaukseen, mutta kun en jaksa olla missään asiassa ehdoton, niin sovellan.

  Eli olen vähentänyt hiilareita, mutten kokonaan lopettanut ja kaikenkaikkiaan vähentänyt syömistä. Puolessatoista kuukaudessa lähti noin 5 kg, vähän luku heijaa, kun heikko sortuu elotiellä. Pari kiloa vielä, kun sais niin ois tyttöaikamitoissa.

  Eli pyrin viikolla olemaan syömättä makeeta. Hiilareista käytän aamulla kaurapuuroa ja päivän aikana yhteensä 4 palaa ruisleipää. Perunat,riisin ja pastan korvaan kasviksilla ja lounaalla syön yleensä ruokaisan salaatin.

  Aika helppoa on ollut, kun jaksoi 2 ekaa viikkoa taistella(alku oli 5 päivää nutriletilla) ja jos kaikista herkuttelijoista mie oon tähän pystynyt, niin kyllä pystyy muutkin. Tsemppiä vaan!

  VastaaPoista
 3. Hihii ihanaiset naiset Viipi ja Päivi :) Ette arvanneet, että aion tehdä tänään ruokapostauksen!! Jipii, mitä telepatiaa ja mitä tsemppiä! Ei keventyminen ole kivaa yksin, se on kivaa ja tsemppiä, kun tietää, että joku muukin jättää perunan tai leipäpalan väliin ja kuorii sen porkkanan sen sijaan..

  Katsellaan, saanko joskus aikaiseksi kirppisasupostauksen :)

  VastaaPoista