sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Valehtelijoiden klubi

Muistatteko takavuosien kotimaisen huumoripläjäyksen, jossa joukko tunnettuja näyttelijöitä viihdytti tv-katsojia lauantai-iltana
arvuutellen erilaisia hassuja ja kummallisia tavaroita.

Tässä pieni otos hassuja tavaroita, joistakin saattaa jo päällepäin näkyä käyttötarkoitus, osan kanssa voi joutua ensi alkuun käyttämään mielikuvitusta.

Harjoituksen vuoksi ensimmäisenä ihan tuttu tarvike, joka kodin ja konttorin varusteisiin kuuluva juttu. Tää tosin ei ole kaikkein modernein versio kyseisestä välineestä, mutta juurikin siksi niin kiva.Tietenkin paperin rei´itin!
Juju piileekin siinä, että tämä yksilö on täyttä rautaa (lukuunottamatta puualustaa), joten slle voi keksiä ties mitä muita hyödyllisiä käyttötarkoituksia. Paperipaino, ovi stoppari, rosvon kolkkausväline, veneen ankkuri, verkon paino... muutamia mainitakseni.
Tämä hiukan krouvi toimistotarvike on huutokauppalöytö muutamalla eurolla. (Sarjassamme löytöjä, joiden kohdalla mies pyöritteli päätään...) Mutta on sillä puolensa: se harvoin hukkuu papereiden alle, koska on niin iso kooltaan. Painonsa vuoksi sitä ei kukaan viitsi juuri siirtää pöydältä.

Seuraava onkin jo vähän haasteellisempi (tai sitten ei..)
Nämä ihanat läpyskät telineessään ovat päätyneet tänne jostain kirpputorilta, paikkaa en muista, mutta kokonaisen euron muistan näistä pulittaneeni :)
Joko arvaatte?
Korvakorun vaihto-osia?
Vessapoletteja?


Entäs tämä:
Kiva, kompakti, puinen kapistus. Ruotsin loppis-löytö parilla eurolla :)
Nukketalon lipasto?


Taitaa olla viisainta paljastaa tarvikkeiden oikea käyttötarkoitus.
Edelliset ohuet metalliläpyskät kuuluvat vanhaan pursottimeen. Pursotinosaa mulla ei ole, sain vain nuo vinhat ja vanhat sabluunat. Voisi kai niitä käyttää vaikka tomusokerin tai kaakaojauheen sirotuksessa kakun päälle myös... hauskoja kumminkin.
Ajattelin ostaessani ne, että niistä saisi aika veikeän tuulikellon tai erilaisia koruja...
Siinä ne kuitenkin nököttävät telineessään, kun en ole vielä keksinyt, mihin parhaiten sopisivat.


Viimeinen tavara paljastaa itse itsensä seuravan kuvan myötä:Tässä tämänkertainen valehtelijoiden klubi.
Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

Totuuden torvi Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti