keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Cold gourmet dinner ;)
Tämmöinen ihan-mun-näköinen Finnwearin uikkari tuli tänään vastaan kaupassa. En voinut kävellä ohi, niinpä koppasin tangolta mukaan sovituskoppiin. Ajattelin, että todnäk ei sovi mulle tai on vähintään jostain pieni tai iso... no eipä sitten harmittaisi, kun on kokeiltu.
Mutta kuulkaa oli ihan justiinsa sopiva ja kun hintakin oli huokea, mukaan vaan! Nyt ei sitten ole sitäkään tekosyytä olla menemättä uimaan tai vesijuoksulle, nyt on uimapuku. Vähän minnihiirimäinen, mutta jotenkin hauska kumminkin!
Juu ei, tästä ei tule asukuvaa mun päällä, ihan näin matolla vaan :)

Hyvä hankinta = hyvä syy jatkaa valitsemallani tiellä... taas on sinnitelty yksi leivätön ilta. Tämän päivän gourmet ateria koostuu alla olevista aineista:
- tonnikalaa vedessä
- raejuustoa
- juustoleipää
- tomaattiaKasasin kaikkia aineksia vaihtelevat määrät lautaselle ja siinä se oli: koruton mutta ihan ookoo cold dinner. Kätevän mutta laiskan emännän iltaruoka. Lapsukaisille toki lämmintä ja täyttävää kunnon ruokaa!

Mitään kuvauksellista asetelmaa en alkanut loihtimaan, joten tässä vain yksi vähän aneemisen oloinen otos ruokapöydän antimista.
Miksiköhän mulle tulee jotenkin etäisesti opiskelija-ajat mieleen...???

Nyt kokkiohjelman pariin hetkeksi (voi edes telkkarista katsella ruokaa), sitten nukkumaan :)


Keskiviikkoterkuin,

Ellis

PS. Tää on oikeesti ihan hyvä juttu, olo on jotenkin köykänen , ei kuitenkaan siksi, että olisi nälkä vaan muuten. Sitä paitsi, huomenna on jo torstai... aikainen herätys enää kahtena aamuna!

PSS. Nyt se sitten jo loppui, se ihana aamupäivän sarja Sydän paikallaan, johon koukkuunnuin sairaslomaviikolla.
Viimeinen jakso tuli toissapäivänä... Ihan ikävä tulee niitä ihmissuhdekiemuroita ja tehtaan miehiä pelipuvuissaan :)

2 kommenttia:

 1. Onnittelut veikeästä uikkarista! Tykkään todella. Uuh, uikkarinosto voi äityä tosi tuskaiseksi silloin, kun sitä käy etsimällä etsimään. Uskomatonta, että tollanen voi tulla vain vastaan! Onnen tyttö - ja onnen uikat ;)

  Sit hiilareista, niitähän on kaikkialla ja kaikessa! Tai ainakin mun ruokavalio on ollut yhtä ja sitä samaa. Eilen blondailin mielestäni varsin oikeanlaisen sosekeiton. Pieni jälkigoogletus palautti rytisten maanpinnalle :( Esim. bataatti... Oiskohan tähänkin asiaan kannattanut perehtyä hieman etukäteen, eikä vaan lahteä tyylilleni uskollisesti rytisten innolla touhuamaan ja erehtymään. No, periks ei toki vielä anneta!

  VastaaPoista
 2. Ihan totta, siksi en uskaltanut jättää kauppaan. En olisi enää sitten löytänyt, kun olisi ollut se viimeinen pakko ostaa...

  Mulle on käynyt ihan samanlaisia juttuja hiilareiden suhteen. Ei edes tule ajatelleeksi, missä kaikkialla ne vaanii - ihan joka paikassa. Mutta kyllä kai niitkin jonkun verran on hyvä saada, rakennusaineiksi :)
  Periksi ei tosiaan anneta, ei!

  VastaaPoista