torstai 10. toukokuuta 2012

Peilipiironki

Mulla on nyt ihku peilipiironki!! Jep, ihan tosi.
Se etämiehen varastosta pelastettu sininen, muistatteko, johon metsästin uusia nuppeja.
Nupit löytyivät - ja lipasto muuntautui hetkessä vaatimattomasta pienestä ja vähän kolhuisesta laatikostosta juhlalliseksi (ainakin melkein) peilipiirongiksi :D

Itseasiassa tytär löysi nupit - ja kun en osannut päättää kahden erilaisen nuppimallin väliltä, hän ehdotti, että ottaisin ylälaatikkoon isommat ja kruusatummat ja alempiin laatikoihin vähän pienemmät ja simppelimmät.

Tämä ratkaisu toimikin yllättävän hyvin!
Ylälaatikkoa koristaa nyt pikkuriikkisellä peilillä varustetut nupit ja alempaa löytyy pyöreät mutta niin ikään antiikkihopean väriset nupit. Niin että ihan oikea peilipiironki, vieläpä kahdella peilillä!

Lipasto on nyt parkkeerattu tilapäisesti keittiön ruokapöydän viereen, mutta siihen se tuskin jää. Vaikka olisihan siihen kätevää sujauttaa vaikka servetit, kynttilät, keittiöpyyhkeet ym. asiaan kuuluvat tarpeet.Paikka vaan on vähän ahdas. Olkariin se ei oikein käy värinsä puolesta, eteisessä on jo kaksi lipastoa. Makuuhuone on ehkä hyvä, mutta haluaisin lipaston mieluusti johonkin, mistä sitä voisi ihailla muutkin kuin minä nukkuman mennessäni. 
Huoh... tää taitaa tietää mööbleeraamista. Viikonloppuhan onkin ihan tuossa tuokiossa - ja miesväki paikalla...Elma on valloittanut sohvalta oman paikan, pienen ulokkeen käsinojan ja istuinosan viereltä. Siitä näkee kätevästi kaikki ne, jotka yrittävät mennä jääkaapille salaa... :D

Kivaa torstai-iltaa :)

Ellis

PS. Kaunis pieni elämä- blogin sivulta bongasin kivan ja mulle uuden kuvankäsittelyohjelman, PicMonkeyn. Siellä on kaikkea kivaa... voi liittää koristetta, tekstiä, reunoja..... vaikka mitä. Kokeilla piti tietty, vaikka taisin kuitenkin zoomata tekstit liian pieniksi - nuo kuvat kun on niin pieniä tuolta bloggerin kautta ladattuna. Täytyy taas konsultoida keskimmäistä lapsukaista, joka on vähän näppärämpi näissä asioissa.. :D6 kommenttia:

 1. Elma on vaan NIIN suloinen.♥
  Kummasti nuo nelijalkaiset oppivat tuntemaan äänen, joka jääkaapin ovesta lähtee...:D

  Paketti tuli tänään ja olen toisi tyytyväinen. KIITOS sinulle ihanainen.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On...<3 Herkuttelu ja keittiön ääniin reagoiminen on varmaan joillakin roduilla geeneissä :D Vaikka ei olla pöydästä annettu, osaa kyllä olla katsomassa ja killittämässä noilla isoilla silmillään vieressä, kun joku syö.
   Ihanaa, että paketti oli mieluinen, kiitos ystävä <3

   Poista
 2. Onpa tosiaankin kivan näköinen tuo lipasto. Tosi hyvin sopii ylälaatikkoon nuo isommat ja alemmas pienemmät nupit. Miten suuren muutoksen sitä saakin aikaan niin helpolla ja simppelillä toimenpiteellä kuin nuppien tai kahvojen vaihdolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä pienellä jutulla voi saada ihan uuden ilmeen. Mulle ei itselle olisi varmaan tullut edes mieleen sekoittaa samaan mööpeliin kahdenlaisia nuppeja - joskus kannattaa kuunnella makutuomareita :D

   Poista
 3. Kylläpäs nupit muutti piirongin ilmeen huomattavan juhlalliseksi! ja Elma on niin ihqu, tuo katse sulattaa minkä tahansa kivisydämenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon itsekin yllättynyt - ja tosi tyytyväinen :D
   Elma on kyllä oikea sydäntenmurskaaja <3

   Poista