sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Päivän ohimarssi


En tiedä, miksi yhden tunnin katoaminen voi laittaa oman sisäisen kellon niin sekaisin... tuntuu, että päivä on mennyt menojaan yhden kokonaisen kesään hukkuneen tunnin myötä.

Nää keväiset kellojen siirtämiset ei vain sovi mulle. Syksyllä ei niin haittaa, kun saa yhden tunnin kaupan päälle, mutta keväällä sitä kadottaa jotenkin paljon enemmän kuin yhden tunnin... vai tuntuuko se vain siltä?

Tuntuuko teistä?

Tänään kaiken räntä- ja raekuurojen keskellä samoiltiin metsässä liki pari tuntia auringon paisteen täplittäessä polkuja. Hanki kantoi vielä koiria, mutta omat saappaavarret oli täynnä humpsahtanutta lunta.
Märät sukat, parempi mieli :D Siis sitä vaan, ettei yhtään haitannut, vaikka sukat kastui... se on niin kevät nyt!

Täällä jatketaan sunnuntai-iltaa Idolsin parissa ja muistilistaa laatien... ensi viikko on taas täynnä vaikka mitä...

Kivaa sunnuntai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle myös!

Ellis

10 kommenttia:

 1. Mä luulen että menee varmaan viikko ennen kun tämä menetetty tunti on tasaantunut! Mukavaa alkavaa viikkoa, maanataihan tuleekin aika nopeasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. annu, siltä mustakin tuntuu... viikko vähintään. Hyvä juttu on sentään se, että kaikista tulevan viikon mokailuista ja unohduksista voi syyttää sitä, että ajantaju on mennyt :D
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Sä oot sentään saanut itsesi ulos asti, noin niin kuin kirjaimellisesti, mä oon ollut muuten vaan IHAN PIHALLA koko päivän ja pelkäänpä, ettei jää vain tähän päivään ;( Mullekin tää tuntikikkailu toimii oikein hyvin syksyllä, mut nyt takkuaa ja kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, ne on noi nelijalkaiset, joiden kanssa on pakko - oli kello kuinka sekaisin tahansa... Kyllä tässä ajan tasoittumisessa menee varmasti useampi päivä. Ei ymmärrä ei :D

   Poista
 3. Täällä vielä koneen ääressä, aamulla ei varmaan pääse ylös, sitä se kellon siirto teettää. (tai ehkä myös, että väkersin ihka ensimmäistä blogiani!) Mutta olen ollut taas samoilla harrastuksilla, eli metsässä, myös saappaat täynnä lunta ja sukat märkänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, valvottua tuli täälläkin - ja sen sitten aamulla kyllä huomasi :)
   Kävinkin jo vierailulla uudessa blogissasi!

   Poista
 4. Sunnuntai tuntui kyllä extra lyhyeltä. Vielä kun se oli ainoa vapaapäivä yhdeksän päivän sisällä...
  Mutta kevät on IHANAA aikaa kuitenkin!=) Mukavaa viikonaloitusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on munkin mielestä - ehkä paras vuodenaika. Vaikka kyllä kaikissa on puolensa, mutta kevät on jotenkin niin paljon enemmän kuin muut!
   Kivaa uutta viikkoa sinulle myös!

   Poista
 5. Kyllä minä oon myös vahvasti sitä mielt, että se yksi tunti vei kainalossaan mennessään niin unet kuin tän päivän pirteydenkin, eli juurikin sitä voi syyttää siitä, etten ole saanut oikein mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä tosiaan tuntuu siltä, että tämäkin päivä meni menojaan... tekemistä riittäis vaikksa miten, mutta aika loppuu totaalisesti kesken tästäkin päivästä.
   Jos sitten huomenna... :D

   Poista