keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kukkuu!

Huomioita tänään:

- kaksi leikkivää oravaa lenkin varrella - sain ikuistettua vain toisen, niin nopeita ovat..- jäällä paikoin vettä, mutta kelkkareittejä pitkin pääsee pitkällekin, lenkkareillakin :)
- hmm, meniskö tuohon saareen vai jatkaisko tätä kelkanjälkeä???
- tilkkuja rustattu taas farkkupatalappuja varten... aihe Ellikselle varsin ajankohtainen :D

Lomailu jatkuu...

                                                                   


Keep calm
     &
  smile


Ellis


21 kommenttia:

 1. Oi ihana tuo Keep calm and lose weight! Kyllä Elliksellä välähtää!

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista ja leppoisaa lomaviikkoa Ellis...
  Täällä paistaa aurinko ja on plus 7 astetta :)
  / By Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Teillä alkaa olla siellä jo ihan huikeat kevätlukemat :)

   Poista
 3. Niin ikään terkkuja jäältä ja auringosta! Me pysäköitiin saareen: nuotio, eväät ... Nyt pitäisi koota itsensä vielä töihin = muutto on vihdoin käynnistynyt, joten tää lomailu jää hieman satunnaiseksi :( ;) :o

  Toi patalapputeksti on mahtiosuva!!! Jokos ompelukonekin surraa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kuulostaa mainiolta tuo saariretki :)) Onneksi sentään muuttoja on harvoin... on se kyllä sen verran rankkaa puuhaa... isot tsempit sinne!!
   Ompeluskone ei ole vielä inahtanut, tilkkupino kasvaa...

   Poista
 4. Hahahaaa... Vähänkö repesin tuosta patalappu tekstistä. Sopisi mun jääkapaain oveen :D

  VastaaPoista
 5. Sinulla on varsin mukavat lomailuilmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eilen saatiin nauttia aurngosta, tänäänkin aamulla hetken mutta sitten tulikin jo vesisade... huomiseksi luvassa vähän pakkasta ja ehkä luntakin... vaihtelevaa :)

   Poista
 6. Mä tarvisin ton kans keittiöön! :) Noi sun teksit on kyl ihania :D Me oltiin kans lasten kanssa nauttimassa auringosta tänään. Tuli jopa kuuma pulkkamäessä, kun niin aurinko lämmitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :)) Auringon lämmön kyllä jo huomaa... varsinkin, jos ei tuule! Ihanaa tää kevät :)

   Poista
 7. Todellakin, keep calm and lose weight....stressihan todellakin tuo lisakiloja ja varsinkin huono unenlaatu on painoa lisaava ongelma...siis keep calm on siinakin mielessa hyva ohje :D Ihanat maisemat siella teilla ja lomafiilis mita mahtavin. Nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna :)) Oonkin yrittänyt nyt lomalla panostaa tuohon nukkumiseen... arkisin tulee valvottua ihan liian myöhään, kun ei vaan malta mennä nukkumaan... nyt saa vähän korjattua kurssia siinä asiassa, kun herätyskello ei ihan niin aikaisin herättele :)

   Poista
 8. Mullekin sopis toi ;) Meilläpäin on ollut vaan tasen harmaata mut eiköhän se aurinko viel jonain päivänä tännekin näyttäydy ! Hyvää lomanjatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta :)) Täälläkin on ollut harmaata eilisen auringon jälkeen... lämmintä silti ja jotenkin keväistä!

   Poista
 9. Nauti upeista keleistä! Mulla talviloma on vasta keväämmällä, mutta on niin ihanaa kun valon määrä lisääntyy silmissä. Parina aamuna on ollu jo semmonen olo, että olenkohan nyt vahingossa lähtenyt tuntia liian myöhään liikkeelle, kun on jo niin valoisaa ja linnut laulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Toi on ihan totta, mitä sanoit valon määrän lisääntymisestä... hämmästyttää välillä, miten voi olla niin valoisaa! Ja ihanaa, sulla on loma tulossa, jota odottaa... kyllä tää viikko vierähtää aina niin nopeaan, että yhtäkkiä huomaa, että onkin jo perjantai. Mutta oli loma sitten pitkä tai lyhyt, ihanaa se aina on :)

   Poista
 10. Milläs muuten teit tuon osuvan tekstin?! Kangastusseilla vai tulostamalla vai miten :)? Hyvälle näyttää!
  täällä oli tänään superaurinkoinen päivä, vaan mieletön tuuli ja pakkanen senkus kiristyy. Mut auringon voima on kyllä melkonen - hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Kiitti :)) piirustan ja kirjoitan tilkut ihan tavallisella permanent tussilla, millä piirrän paperillekin. Kestää hyvin konepesunkin, kun vaan katsoo, että on permanent :)
  Täällä saatu tänään tuulen lisäksi vähän luntakin...

  VastaaPoista
 12. Maltan tuskin odottaa, että näen tuotokset valmiina :) kyllä jääkuvat ovat hienoja, täällä osa jäistä jo lähtenyt, tuossa suojaisemmalla puolella vielä löytyy. Kevättä, kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan saan jalan toimimaan sen verran, että pääsee ompelukoneelle, eiköhän noita valmiitakin sitten ala syntyä :D
   Oon ihan mykistynyt niistä sun kuvista, ne vaan on yksinkertaisasti upeita! Jäältä saa yllättävän kelpoja kuvia ja tunnelmia, jopa iPhonellakin :)

   Poista