torstai 2. heinäkuuta 2015

Wake me up


Eilen illalla lyhensin miehekkeen kesähousuja. Koneen vieressä oli yksinäinen farkunlahje... ja taas lähti lapasesta. Nyt arvaan, että tää alkaa jo olla huvittavaa, mutta kun en mahda mitään.
Meillä ei ole yöpöytiä, josta syystä monesti herätyskello (joka useimmiten on kännykkä) ja silmälasit ovat lattialla sängyn vieressä silloin, jos pitää herätä aamulla tiettyyn aikaan.
Nyt tuli tämmöinen, sängyn päätyyn roikkumaan. Sinne sujahtaa tarvittaessa niin vekkari kuin silmälasitkin. Ja saa tämän jalkopäähänkin tai vaikka ovenkahvaan, yhtä lailla. :)
Joo, mä lupaan, että hukkaputket on nyt tältä erää tässä, ainakin täällä blogissa. :D Tietty parasta sanoa taas se vanha viisaus: never say never.
Nyt meen takaisin leikkaamaan ruohoa, koitin siis välttää postailemalla sitä puuhaa hetken verran, vaikka se ihan mukavaa toisinaan onkin. Näkee hetimiten omien pikku kätösten jäljet.


Ellis
10 kommenttia:

 1. Yksinkertainen ja hyvä idea;) Mukavaa kesää Ellis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hyvä Mieli, ja samoin ihanaa kesää sulle myös <3

   Poista
 2. Hyvä idea. Just tänään raahasin yksinäisen tuolin sängynviereen yöpöydäksi kun johonkin se kirja ja silmälasit pitää nukkumaanmennessä saada. Eipä tullut tuollainen mieleen. Täällä meillä on satanut vettä viimeiset tunnit. Kaiholla katselen noita helteisiä säätiedoituksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tuolivirityksiä mullakin aina välillä on, sitten taas palaa rojut lattialle. Nyt ei tarvii enää lattialta kurkotella. Toivotaan, että teilläkin saadaan huomenna aurinkoa!

   Poista
 3. Tuo olisi meilläkin tarpeen, söpö!

  VastaaPoista
 4. Nämä hukkaputket ovat ihan huippuja kaikki! Mahtavaa nähdä näin monia käyttötarkoituksia, niistä niitä ideoita parhaiten muutkin saa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Näitä voi tosiaan soveltaa vähän eri kokoisina aika moneen paikkaan ja menoon. Kiva, jos saa ideaa ja inspistä :)

   Poista